Bolighed.dk – et værktøj til dig, der er på udkig efter en ny bolig

Med en række værktøjer, gode råd og professionel vejledning er det nu muligt for boligkøberen at få et overblik over sit boligkøb med ganske få klik.

Med relanceringen af sitet Bolighed.dk er det nu slut med ubesvarede spørgsmål vedr. køb af bolig. Bolighed.dk hjælper nemlig boligkøberen gennem hele købsprocessen – fra de første indledende tanker om køb af bolig til man står som glad boligejer med nøglerne i hånden.

Med gode råd, hurtige tips og en række forskellige værktøjer hjælper Bolighed.dk dig som boligkøber med at få overblik over boligkøbet, så købsprocessen bliver nemmere og mere overskuelig.

Søgefunktion, geodata og meget mere

Med Bolighed.dk kan boligkøbere klikke sig til en masse viden om drømmeboligen. En viden, som du ellers først vil få, når boligen er købt, og du er flyttet ind. Sitet ligger bl.a. inde med en stor mængde geodata, der kan give indsigt i, hvor høj trafikstøjen er i det pågældende boligområde, hvor højt radonniveauet er i boligen og meget mere.

Derudover får du som boligkøber både byggesagkyndige, køberrådgivere og boligadvokater stillet til rådighed. På den måde kan du få en saglig vurdering af drømmeboligens stand, du får hjælp til forhandling af pris og kan få et par ekstra professionelle øjne på handlens dokumenter. 

Bolighed.dk består af fire grundlæggende dele:

  1. En søgefunktion, hvor det er muligt at søge efter boliger, der er til salg i Danmark.
  2. Indsigt i et dybdegående BoligCV for hvert enkelt bolig med informationer, der strækker sig over alt fra kommende type nabo til risiko for indbrud m.m. 
  3. Et univers med adskillige guides og artikler vedr. boligkøb, herunder en låneberegner, hvor boligkøberen kan beregne lånet på sin fremtidige bolig.
  4. Relevante tilbud såsom rådgivning om finansiering fra ejerbankerne, forsikring, boligadvokat, boligrådgivning m.m.

Sitet er under løbende udvikling, så boligkøbere over tid kan glæde sig over endnu flere værktøjer, der gør købsprocessen nemmere og mere overskuelig.

Bolighed A/S er ejet af Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank.