Boligkøb i Spanien

At købe og låne til bolig i Spanien er et stort skridt - hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning.

Gør din spanske boligdrøm til virkelighed

Nykredit tilbyder lån til boliger i Spaniens byzoner langs middelhavskysten, op til 15 km. ind i landet samt på Mallorca. Vi har repræsentationskontorer i Palma og Marbella og har et omfattende kendskab til det spanske boligmarked. Vi har opbygget et bredt netværk af ejendomsmæglere, advokater og lokale rådgivere, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med din spanske boligdrøm.

Ring på telefon +45 44 55 15 35 mandag til fredag klokken 9-16 GMT+1 eller send dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig.

Ja tak, kontakt mig

Hvad koster det?

Start din udenlandske boligdrøm med at lave en vejledende beregning på, hvad det vil koste dig at finansiere en bolig i udlandet. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det koster at låne i friværdien.
Beregn hvad det koster

Låneprocessens faser

Vi har stor erfaring med de processer, der gælder på boligmarkederne i Frankrig og Spanien. Læs om låneprocesserne for henholdsvis køb og friværdibelåning i udlandet.

Læs om boligkøbsprocessen

Ejendomshandel i Spanien

Vi har samlet et liste over nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du vil købe en bolig i Spanien. Vi vejleder dig selvfølgelig, så godt vi kan under hele processen.

Se listen her

Mød vores rådgivere

Nykredit i Palma

Vores medarbejdere i Palma hjælper dig med svare på spørgsmål om livet på Mallorca samt langs den spanske middelhavskyst fra Murcia-regionen og op til den franske grænse.

Kontakt

Nykredit i Marbella

Vores medarbejdere i Marbella hjælper dig med svare på dine spørgsmål om livet langs den spanske solkyst fra Gibraltar til og med regionen Almeria.

Kontakt

Nykredit i København

Nykredit hjælper dig igennem processen fra start til slut, når du skal købe bolig i udlandet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Gode råd fra en boligejer i Spanien

Er du på boligjagt i Spanien, kan du drage stor nytte af Flemming Fogtmanns erfaringer. I januar måned overtog Flemming og hans kone Bente deres feriebolig i Marbella efter et forløb på under 4 måneder. Grundig forberedelse, en kritisk tilgang og et godt økonomisk overblik var nøgleredskaberne.

Få gode råd til boligkøb i Spanien

Hent en låneansøgning

Har du fundet din drømmebolig i Spanien eller vil du vide, hvor meget du kan købe for? Download og udfyld en låneansøgning til boligkøb eller friværdibelåning i Spanien. Send den til Nykredit International som det fremgår af ansøgningen, så kontakter vi dig.