Drømmebolig i Spanien

Nykredit stod til rådighed, da Jeanne og Christian var på udkig efter deres drømmebolig på Mallorca.

Spansk drømmehus blev købt med dansk realkredit

Det var drømmen om det helt rigtige hus på Mallorca, der satte tankerne i gang hos Jeanne og Christian. Nu er dansk regn og gråvejr byttet ud med spansk sol og udsigt til appelsintræer. Og drømmehuset – det blev købt med et dansk realkreditlån.

Læs om Jeanne og Christians boligkøb

Vil du vide mere?

Nykredit International har rådgivere både i Danmark, Frankrig og Spanien. Udfyld formularen ved at trykke på "Jeg vil gerne kontaktes" og vi kontakter dig for at besvare dine spørgsmål angående køb eller friværdibelåning af en bolig i Frankrig eller Spanien.

Nykredit er med hele vejen

Med mere end 15 års erfaring på det udenlandske boligmarked kan vi i Nykredit skabe nogle trygge rammer for dig, der ønsker at købe bolig i udlandet. Vi er lokalt til stede i både Spanien og Frankrig med et dansktalende personale, der har et stort kendskab til boligmarkedet og ligeledes har en god kontakt til de lokale ejendomsmæglere.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig

Regn på lån

Drømmer du ligesom Jeanne og Christian om en bolig i Spanien? Om det er en helårs- eller sommerbolig, kan du finde ud af, hvad det koster at låne til køb af bolig i Spanien via.

Beregn