Se de muligheder vi kan tilbyde dig

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig og se, hvad det vil koste dig at optage et lån til bolig i udlandet.

Priser for lån til boligen i udlandet

I prisbladene nedenfor finder du en oversigt over de omkostninger, der er forbundet med optagelse af lån hos Nykredit med pant i den udenlandske bolig. Priser og afgifter kan variere fra land til land.

Nedenfor kan du finde priser for lån til boligen i Spanien på henholdsvis dansk og engelsk.

Prisblad 

Pricelist

Nedenfor kan du finde priser for lån til boligen i Spanien på henholdsvis dansk og engelsk.

Prisblad

Pricelist

Regn på lån til bolig i udlandet

Send en låneansøgning allerede i dag

Du kan søge om et lån til bolig i udlandet allerede i dag ved at downloade og udfylde vores ansøgningsskema og sende den med posten til vores kontor i København. Vores adresse er noteret i blanketten. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en af vores rådgivere, som hjælper dig videre i processen.

Hent låneansøgningsskema

Start boligsøgningen med et lånebevis

Start boligsøgningen med vished og styr på økonomien. Ansøg om et lånebevis ved at udfylde blanketten, så du ved, hvad du kan købe for og kan slå til, når du har fundet din drømmebolig. 

Læs om lånebevis

Vil du vide mere?

Nykredit International har rådgivere både i Danmark, Frankrig og Spanien. Udfyld formularen ved at trykke på "Jeg vil gerne kontaktes" og vi kontakter dig for at besvare dine spørgsmål angående køb eller friværdibelåning af en bolig i Frankrig eller Spanien.

Tag Nykredit med på råd

Med mere end 15 års erfaring på det udenlandske boligmarked kan vi i Nykredit skabe nogle trygge rammer for dig, der ønsker at købe bolig i udlandet. Vi er lokalt til stede i både Spanien og Frankrig med et dansktalende personale, der har et stort kendskab til boligmarkedet og ligeledes har en god kontakt til de lokale ejendomsmæglere.

Nykredit hjalp Jeanne og Christian med deres boligkøb i Spanien

Lån og vilkår

Et variabelt forrentet lån er løsningen, når du skal finansiere din bolig i udlandet, da du opnår den lavest mulige ydelse. Lånet er baseret på den lave korte europæiske rente, Euribor3, hvilket giver det den lavest mulige ydelse. Når renten på lånet er variabel, varierer dine ydelser også, og dine ydelser kan derfor både stige og falde over hele lånets løbetid. Vi tilbyder en løbetid på op til 30 år med mulighed for 10 års indledende afdragsfrihed.

Læs mere om lån til bolig i udlandet

Regn på lån

Drømmer du ligesom Jeanne og Christian om en bolig i Spanien? Om det er en helårs- eller sommerbolig, kan du finde ud af, hvad det koster at låne til køb af bolig i Spanien via.

Beregn