Se de muligheder vi kan tilbyde dig

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig og se, hvad det vil koste dig at optage et lån til bolig i udlandet.

Hvad koster det at låne?

Prøv låneberegneren og find ud af, hvad det koster at låne til din drømmebolig i Frankrig eller Spanien.

Ejer du allerede en bolig og ønsker at låne i friværdien, kan du også se, hvad det vil koste i låneberegneren. 

Prøv låneberegner

Skal vi tage en snak om lån i Frankrig eller Spanien?

Send dine kontaktinformationer, så ringer vi dig op, når det passer dig. Du kan også ringe til os mandag til fredag mellem klokken 9-16 GMT +1, hvor vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål om lån i franske og spanske ejendomme. Ring på telefon +45 44 55 15 35.

Lån og vilkår

Et variabelt forrentet lån er løsningen, når du skal finansiere din bolig i udlandet, da du opnår den lavest mulige ydelse. Lånet er baseret på den lave korte europæiske rente, Euribor3, hvilket giver det den lavest mulige ydelse. Når renten på lånet er variabel, varierer dine ydelser også, og dine ydelser kan derfor både stige og falde over hele lånets løbetid. Vi tilbyder en løbetid på op til 30 år med mulighed for 10 års indledende afdragsfrihed.

Læs mere om lån til bolig i udlandet

Send en låneansøgning i dag

Du kan søge om et lån til bolig i Frankrig eller Spanien allerede i dag, ved at downloade og udfylde vores ansøgningsskema og sende den til os på e-mail, som fremgår på ansøgningen. Når vi modtager din ansøgning, bliver du kontaktet af en rådgiver for den videre proces. Har du brug for hjælp til ansøgningen, kan du ringe mandag til fredag mellem 9-16 GMT+1, så er vi klar til at hjælpe dig.

Tag Nykredit med på råd

Med mere end 15 års erfaring på det udenlandske boligmarked kan vi i Nykredit skabe nogle trygge rammer for dig, der ønsker at købe bolig i udlandet. Vi er lokalt til stede i både Spanien og Frankrig med et dansktalende personale, der har et stort kendskab til boligmarkedet og ligeledes har god kontakt til de lokale ejendomsmæglere.

Nykredit hjalp Jeanne og Christian med deres boligkøb i Spanien

Priser for lån til boligen i udlandet

I prisbladene nedenfor finder du en oversigt over de omkostninger, der er forbundet med optagelse af lån hos Nykredit med pant i den udenlandske bolig. Priser og afgifter kan variere fra land til land.

Nedenfor kan du finde priser for lån til boligen i Frankrig på henholdsvis dansk og engelsk.

Prisblad

Pricelist

Vi arbejder i øjeblikket på at opdatere vores prisblad for lånoptagelse ved køb og friværdibelåning i Spanien. Du er velkommen til at ringe til os på telefon +45 44 55 15 35 eller sende en e-mail til udland@nykredit.dk, hvis du har spørgsmål. 

Vi beklager ulejligheden. 

Regn på lån til bolig i udlandet