Start boligsøgningen med styr på økonomien

På baggrund af en forudgående kreditvurdering kan du blive godkendt til et lånebevis. Med et lånebevis på hånden kan du slå til med det samme, når du har fundet din drømmebolig i Frankrig eller Spanien.

Drømmer du om en finca på landet, et byhus til familien i provinsen eller en lejlighed med udsigt til standen? Skal ejendommen ligge i en by, hvor der også er liv om vinteren? Skal der være to badeværelser eller er det vigtigere med et stort køkken med plads til hele familien på én gang?

Mulighederne er mange, når du ønsker at finde en feriebolig efter dine drømme, men når du pludselig står over for den, skal det nogle gange gå stærkt. Derfor kan det være fornuftigt at have et lånebevis med i lommen, når du indleder boligsøgningen i Frankrig eller Spanien. 

Hos Nykredit International kan du ansøge om et lånebevis, så du kan starte jagten med vished og styr på økonomien. 
Lånebeviset koster ikke andet end tiden det tager at udfylde ansøgningen og efter en eventuel godkendelse, er beviset gyldigt i 6 måneder. 

Lånebeviset udstedes på dansk samt lokalsproget, så du nemt kan vise din forhåndsgodkendelse til relevante parter i Frankrig eller Spanien. 

Download ansøgningsblanketten ved at klikke på knappen herunder eller udfyld vores kontaktformular her og bliv kontaktet af en medarbejder fra Nykredit International.