Bygge om eller til

Har du brug for mere plads, fordi familien er blevet forøget? Drømmer du om et nyt køkken, eller har du brug for et ekstra badeværelse til teenagebørnene?

Der kan være mange årsager til, at du får nye ønsker til din bolig. At renovere eller tilbygge kan dog være en kompliceret proces, så det er en god idé at tage en byggeteknisk rådgiver og måske en arkitekt med på råd.

Rådgiverne kan give dig gode idéer til, hvordan du bedst får opfyldt dine behov, og hjælpe med alt det praktiske som byggetilladelse, vurdering af håndværkere, priser mv.

Skab dig et overblik

Før du går igang, er det vigtigt at skabe overblik over:

  • Omfanget af om- eller tilbygningen og hvordan det påvirker din hverdag
  • Hvor meget kan du bygge om eller til for?
  • Hvordan påvirkes din fremtidige økonomi?

Brug friværdien

Den billigste måde at finansiere en om- eller tilbygning på, er i de fleste tilfælde gennem friværdien i din bolig.

Realkreditlån
Realkreditlånet er til de situationer, hvor du har brug for et større beløb til f.eks. et nyt tag, og hvor du skal bruge alle pengene med det samme.

FriværdiKonto
FriværdiKontoen er til de situationer, hvor du har brug for et mindre beløb til f.eks. et nyt køkken, og samtidig vil have en fleksibel adgang til pengene. 

Måske har du brug for et større lån end det din friværdi umiddelbart giver dig mulighed for. I de fleste tilfælde kan det sagtens lade sig gøre at låne det fulde beløb, da en om- eller tilbygning øger boligens værdi.

Tag Nykredit med på råd

Det er vigtigt, at du får en finansiering, som passer til dine behov, så kontakt os, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dig.