Skal vi passe på din bolig sammen?

Din bolig er en investering, og den er værd at passe på. Det er bedre at forebygge end at reparere - også når det gælder din bolig.

Vedligeholdelse af din bolig

Du bør overveje i god tid, hvilke forbedringer din bolig trænger til, så du bedst muligt kan undgå skader for fremtiden. Når du køber eller ejer en bolig, følger der nogle opgaver med, som du måske ikke har været vant til, især hvis du ikke tidligere har ejet en bolig. Når du ejer en bolig, skal du nemlig selv vedligeholde den – både indvendigt og udvendigt.

Tag Nykredit med på råd, når du skal have finansieret dine boligprojekter. Så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til din situation. 

Jeg vil gerne høre mere om mine muligheder

Pas på dit hus - kend og undgå de hyppigste skader

Vedligeholder du ikke dit hus, kan det føre skader med sig. Derfor er det vigtigt, at du af og til går dit hus efter i sømmene, inden skaden er sket. De typiske skader kan fx være:

  • Utætte tagplader
  • Tilstoppet og utæt tagrende
  • Forkert fald på gulve i fx badeværelset
  • Utætte fuger
  • Nedbrudt træ i vinduer
  • Revner og utætheder i fundamentet

Vi hjælper dig med at passe på din bolig

Vi hjælper dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal vedligeholde og renovere din bolig, har brug for hjælp til at prioritere og planlægge dine boligprojekter eller mangler en fagmand til at føre projekterne ud i livet. Til det tilbyder vi BoligEftersyn, BoligPlan og BoligHjælp.

Nykredit BoligEftersyn

Med Nykredits BoligEftersyn får du gennemgået din bolig af en bygningssagkyndig. Det giver tryghed at vide, at din bolig er gået efter i sømmene af en uvildig fagmand.

Læs om Nykredit BoligEftersyn

Nykredit BoligPlan

Med Nykredit BoligPlan får du med udgangspunkt i anbefalingerne fra BoligEftersyn et digitalt overblik over dine boligprojekter og hjælp til at prioritere din projekter.

Læs om Nykredit BoligPlan

Nykredit BoligHjælp

Nykredit BoligHjælp hjælper dig med konkrete tilbud på dine projekter fra et netværk af dygtige håndværkere og hjælper med at gøre dine boligprojekter færdige.

Læs om Nykredit BoligHjælp