Nykredit BoligEftersyn

Dit hjem er dit livs investering. Og det skal passes og plejes – men ikke alle er eksperter i vedligeholdelse og reparationer. Nu kan du få professionel hjælp med Nykredit BoligEftersyn.

Et BoligEftersyn giver tryghed

Bor du i parcelhus, rækkehus eller lignende, er din bolig bygget før 1995, og er den ikke sat i stand for nylig, er BoligEftersynet særlig interessantfor dig. Du får gennemgået din bolig af en bygningssagkyndig. Det giver tryghed at vide, at din bolig er gået efter i sømmene af en uvildig fagmand.

Det får du med et BoligEftersyn

Du får en grundig gennemgang af boligen sammen med en erfaren bygningssagkyndig fra EBAS. Gennemgangen tager typisk en time og fokuserer især på, hvor du kan spare energi, hvor der er brug for klimatilpasning, og hvor boligen trænger til generel vedligeholdelse. 

Alt bliver samlet i en rapport, der opsummerer tilstanden på din bolig. Du får konkrete anbefalinger til løbende vedligeholdelse og istandsættelse sammen med prisoverslag på de enkelte anbefalinger. Du får:

  • Overblik over boligens ressourceforbrug.
  • Oveblik over engeribesparelser.
  • Årsplan for vedligholdelse af boligen forår, sommer, efterår og vinter.
  • Overblik over restlevetiden på din boligs bygningselementer - fx. tag, vinduer og døre.
  • Konkret forslag til forbedring af din bolig på ekstreme vejrforhold.
  • Vurdering af oversvømmelsesrisikoen for din bolig.

Her kan du se et eksempel på en Nykredit BoligEftersyn-rapport.

Hvad koster et BoligEftersyn?

For at få et BoilgEftersyn skal du være kunde i Nykredit BoligBank og bo i et-familiehus eller rækkehus. Vi tilbyder ikke BoligEftersyn til ejerlejligheder, andelsboliger og sommerhuse.

  • BoligBank 365: 2.500 kr.
  • BoligBank 360: 2.500 kr.
  • BoligBank: 4.000 kr.

Lønudgifter til energirådgivning til energiforbedringer, kan trækkes fra i skat efter reglerne i BoligJobordningen for 2016 og 2017. For BoligEftersyn udgør lønudgifter til energirådgivning til energiforbedringer 1.100 kr.

Sådan får du et BoligEftersyn

Hvis du allerede er kunde i Nykredit, kan du bestille et BoligEftersyn på MitNykredit.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 70 10 90 00, hvis du ønsker at vide mere, inden du bestiller.

Er du ikke kunde i Nykredit, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder i Nykredit BoligBank.