Nykredit BoligHjælp

At finde den rette håndværker til netop dit projekt kan være en udfordring. Nykredit BoligHjælp hjælper dig med konkrete tilbud på dine projekter fra et netværk af dygtige håndværkere og hjælp til at gøre dine boligprojekter færdige.

Når du har besluttet dig for at føre et byggeprojekt ud i livet, er det ikke blot vigtigt, du kommer godt fra start - du skal også sikkert i mål. Men hvordan finder du den rette håndværker til opgaven? Og til den rigtige pris? Hvad med udbudsrunde, kontrakt og forsikringer?

BoligHjælp er det naturlige tredje trin efter BoligEftersyn og BoligPlan. Det er her, vi står klar med vejledning og overblik, når din vision endelig skal blive til virkelighed.

Benytter du dig af BoligHjælp, hjælper vi dig med at finde den rette håndværker til dit byggeprojekt, og har du spørgsmål til et projekt, inden du går i gang, kan du få byggevejledning.

Du kan fx få gode råd til udarbejdelse af en byggekontrakt, som stiller dig bedst muligt under og efter byggeriet: Så er du ikke bare godt begyndt, du kommer også godt i mål.

Hvem kan bruge BoligHjælp?

BoligHjælp er et eksklusivt tilbud til alle kunder i Nykredit BoligBank. Det er gratis og uforpligtende at benytte BoligHjælp i forhold til Nykredit.

Afregningen sker direkte med håndværkeren eller EBAS, som er et af Danmarks førende firmaer, når det gælder om at udarbejde blandt  andet Tilstandsrapporter og Energimærker. EBAS ejes af NRGi og Bolius Boligejernes Videncenter A/S.

Dine fordele og muligheder med BoligHjælp

  • 1/2 times gratis byggerådgivning fra en uvildig byggeekspert fra EBAS om opgavens omfang, budgettering og den optimale proces.
  • Få adgang til et netværk af håndværkere udvalgt af BetterHome - et partnerskab mellem Danfoss, Grundfos, Rockwool, Velfac og Velux.
  • Hjælp til indhentning af tilbud fra håndværkere og entreprenører.
  • Hjælp til udarbejdelse af kontrakt med håndværkeren.

Bestilling af BoligHjælp

Er du allerede kunde i Nykredit, kan du kontakte din rådgiver direkte.

Find din rådgiver her.

Vil du gerne høre mere om mulighederne i Nykredit BoligBank og om BoligHjælp, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 90 00 eller skrive til os.

Kom godt i gang med BoligHjælp

I Nykredit ønsker vi, at du er klædt så godt på som muligt i forhold til dit kommende byggeprojekt. Derfor har vi her samlet de vigtigste punkter, du som boligejer skal være opmærksom på før, under og efter dit byggeprojekt.

Godt i gang. Godt i mål.