Nykredit BoligPlan

Som boligejer er der altid masser af projekter. Men hvilke skal man prioritere, hvilken rækkefølge skal man gøre tingene i, og hvor meget er der råd til? Det kan være svært at bevare overblikket, og der er masser af spørgsmål, som BoligEftersyn og BoligPlan kan hjælpe dig med.

Hvad er Nykredit BoligPlan?

BoligPlanen er den naturlige forlængelse af Nykredit BoligEftersyn, og giver dig et digitalt overblik over dine boligprojekter med udgangspunkt i anbefalingerne fra BoligEftersynet. Men du har også mulighed for selv at tilføje projekter.

Så uanset om du har fået et Nykredit BoligEftersyn, og derfor kender de fleste af din boligs projekter, eller du selv vil starte på en plan, kan BoligPlanen hjælpe dig med at holde styr på alle aktiviteterne. Du får adgang til Nykredit BoligPlan i netbanken - MitNykredit.

Dine muligheder med BoligPlan

  • Hvis du har fået foretaget et BoligEftersyn, får du med BoligPlanen et digitalt overblik i din netbank - MitNykredit - over de anbefalede projekter.
  • Du har mulighed for at oprette egne projekter – både store og små.
  • Du får et grafisk overblik over dine projekter på kort, mellem og lang sigt. For hvert projekt kan du ændre tidshorisont, skrive huskelister og noter og opdatere projektets omkostninger.
  • Du kan gemme dine afsluttede projekter og notere kommentarer om pris, håndværkere og besparelse.

Hvem kan bruge BoligPlan?

Det koster ikke noget, at oprette en BoligPlan, men du skal være kunde i Nykredit BoligBank og have et realkreditlån eller have fået lavet et BoligEftersyn.

Er du allerede kunde i Nykredit BoligBank, kan du oprette en BoligPlan på MitNykredit.dk