Nyt renteloft på RenteMax til januar 2018

Skal du have refinansieret dit RenteMax-lån den 1. januar 2018, kan du her på siden se dit nye renteloft samt følge Nykredits forventninger til dit nye rentetillæg. De nye rentetillæg bliver fastsat på auktion op mod refinansieringen. Du kan også læse om vores anbefalinger i forbindelse med refinansieringen.

Udnyt de lave renter og lås renten fast

Renterne er i dag lavere, end da du optog dit RenteMax-lån. RenteMax sikrer dig mod store rentestigninger i en 5- eller 10-årig periode, men i dag kan du låse renten helt fast til en yderst attraktiv rente på 2%. Renten på de fastforrentede lån er på et historisk lavt niveau, og du kan for en begrænset merydelse binde renten resten af lånets løbetid og samtidig opnå en markant bedre friværdibeskyttelse i tilfælde af stigende renter. Stiger renterne, vil værdien af din restgæld nemlig falde markant mere med et fastforrentet lån, end hvis du bliver i dit RenteMax-lån.

Ønsker du at lægge dit lån om, er det vigtigt, at du kontakter os i god tid og senest den 31. oktober 2017.

Få overblik over dine muligheder og kommende ydelser

Har du i dag et RenteMax-lån, har vi samlet et overblik over dine muligheder - fx hvad det betyder, hvis du bliver i dit nuværende lån, hvis du lægger om til fast rente osv.

Hent overblikket over dine muligheder og kommende ydelser.

Har du afdragsfrihed i dag?

Har du afdragsfrihed, er det en rigtig god idé allerede nu at overveje alternativerne i forbindelse med udløbet af den afdragsfrie periode. Overgangen fra afdragsfrihed til afdrag kan udjævnes ved at lægge lånet om til at fastforrentet lån og forlænge løbetiden.

I forbindelse med refinansiering af dit RenteMax-lån har du mulighed for at indfri lånet til kurs 100. Det er derfor et oplagt tidspunkt at foretage en omlægning på. Fristen for opsigelse af lånet er den 31. oktober 2017.

Kontakt os i god tid inden fristen og senest den 31. oktober 2017, hvis du ønsker at lægge lånet om eller ønsker at høre mere om dine muligheder.

Regn på dit lån i MitNykredit

Bliv klogere på, hvad rentetilpasningen eller en omlægning til fx fast rente betyder for dit lån. Log på MitNykredit og vælg "MinBolig". Klik på "Lån" og under "Beregn" vælger du "Rentetilpasning" eller "Omlæg dit lån".
Log på mitNykredit.

Nuværende loft og forventninger til rentetillæg

Lån 

Eksisterende  

  Nyt      
  Renteloft   Rentetillæg   Renteloft Forventede rentetillæg
RenteMax10 5%  0,20% 3% (udløber 1/7-2028) 0,47-0,54%
RenteMax5 3,5% 0,19% 1,5% (udløber 1/7-2023) 0,12-0,15%