Sig farvel til olie og gas

I Nykredit bakker vi op om regeringens ambition om, at Danmark skal være uafhængig af olie og naturgas. Og vi har en række tilbud på hylderne, der gør det billigere for dig som kunde at udskifte dit gas- eller oliefyr med en mere energivenlig løsning. Her giver vi dig overblikket.

Drop dit olie- eller gasfyr, og få 10.000 kr.

Har du et Totalkredit-lån, kan du glæde dig over, at du kan søge om at få et tilskud på 10.000 kr. fra Totalkredit, hvis du udskifter dit gas- eller oliefyr med en varmepumpe. På den måde kan du både skære ned på energiforbruget og være med til at gøre Danmark mindre afhængig af gas og olie.

Læs mere

Få rabat på varmepumpen

Som kunde i Nykredit, kan du få rabat på varmepumper hos de to leverandører, vi har indgået aftale med, hvis du har din boligfinansiering hos Nykredit og bruger os som bank i hverdagen, eller du er Private Banking-kunde.

Se, hvad de to virksomheder tilbyder Nykredit-kunder inden for varmepumper.

Skriv direkte til din rådgiver i netbanken eller ring til vores kundeservice på 70 10 90 00, hvis du er interesseret i at købe en varmepumpe hos enten OK eller Energiland med Nykredit-rabat.

Webinar: Inspiration til din energirenovering

Hvor starter og slutter man, når man skal energirenovere? Det og meget andet kan du finde inspiration til i webinaret om energirenovering.

Lån til lav rente

Det kan være noget af en udskrivning at skifte gas- eller oliefyret ud med en varmepumpe. Har du brug for at få finansieret projektet, kan du tage et Grønt BoligLån. Det kan du få til en meget lav rente, hvis du har din boligfinansiering hos Nykredit og bruger os som bank i hverdagen.

Du kan også bruge et Grønt BoligLån til at finansiere andre energiforbedringer – som fx udskiftning af vinduer – i din bolig.

Læs mere om Grønt BoligLån

Få en vurdering fra en ekspert

Som kunde i Nykredit har du også mulighed for at få et EnergiTjek til en fordelagtig pris. Med et EnergiTjek får du besøg af en energikonsulent, som giver dig overblik over mulige energiforbedringer i din bolig og et bud på, hvad det vil koste at få gennemført ændringerne.

Læs mere om EnergiTjek

Du kan også prøve vores Energiberegner og få et indledende forslag til, hvad der kan forbedres i din bolig.

Foreningsejerskab gør det muligt

Nykredit er primært ejet af foreningen Forenet Kredit. Foreningsejerskabet betyder, at Nykredit kan dele fremgangen med kunderne. Der gør vi bl.a. ved at give tilskud til at skifte gas- eller oliefyret ud med varmepumpe, give mulighed for rabat på varmepumper og ved at tilbyde attraktive vilkår til finansiering af energirenovering.

Bliv inspireret

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og du kan læse mere om dem her.

Se alle foreningsfordele

Overblik: Hvad koster energirenovering?

En vellykket energirenovering kan minimere din varmeregning og ikke mindst øge komforten i dit hjem, fordi du kan slippe for kulde og træk. Se, hvad det koster at energioptimere dit hjem.
Se vejledende priser

Top 10: Her er boligejernes grønne ønskeliste

Vi har lavet en top 10-listen over de mest populære energirenoveringer lavet med et Grønt BoligLån i vores kunders boliger. Se om du genkender nogle af energirenoveringer fra dit eget hjem.
Til top 10-listen