Alt om de super lave renter

Renten er historisk lav, og mange kan spare penge ved at lægge lånet om. Her på siden finder du viden og værktøjer, der kan hjælpe dig med at finde ud af, om du kan få noget ud af en låneomlægning.

Der er flere fordele ved 0,5% fast rente, end du tror

En fast rente på 0,5% giver dig ikke bare sikkerhed for en lav rente i op til 30 år. Den faste rente kan også give dig andre fordele som boligejer. Er det nu, du skal købe bolig, eller overvejer du at lægge dit lån om, så læs med her.

Læs mere om fordelene ved 0,5% fast rente

Gør som 100.000 andre boligejere: Udnyt de lave renter

Udsigten til at få et realkreditlån med en fast rente på bare 0,5% har sat den helt store låneomlægning i gang. Der er rift om de billige lån og udsigten til rentesikkerhed i 30 år fremover. Læs med her og se, om det måske er noget for dig.

Læs mere om, hvorfor du skal udnytte de lave renter

Rentetilpasning januar 2020

I perioden op til en rentetilpasning har du mulighed for at ændre dit lån. Skal du have rentetilpasset dit Tilpasningslån i januar, er der attraktive alternativer. Læs mere her, og få en opdatering på lån og renter.

Læs mere om rentetilpasning

3 myter om lave renter – ved du, hvad der er sandt og falsk?

Bør alle lægge deres lån om, når renterne er lave? Vi tager fat i tre myter om lave renter og låneomlægning. Ved du, hvad der er sandt og falsk?

Læs mere om de 3 myter

Derfor lægger vi lånet om

Det er ikke bare for at få en lavere rente, at mere end 80.000 danskere har lagt lånet om. Langt de fleste lægger lånet om for at låne flere penge, for at ændre på løbetiden eller afdragsprofilen.

Læs mere om, hvorfor du bør lægge lånet om