KundeKroner til dig med lån i Totalkredit

Derfor kan du få KundeKroner

KundeKroner er en helt unik fordelsmodel, som giver kunder i Totalkredit nogle helt særlige kontante fordele.

Årsagen til, at vi har en model, der er en fordel for dig skyldes, at Totalkredit primært er ejet af en forening, Forenet Kredit, hvis formål er at stå sammen om at sikre gode lån – også i krisetider. Når Forenet Kredit tjener penge fra blandt andet ejerskabet af Totalkredit, så ønsker foreningen, at de gode resultater skal komme kunderne til glæde. Derfor har Forenet Kredit mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner. Grundtanken med KundeKroner er, at når det går os godt, kan det komme dig til gode.

Jeg vil gerne høre mere om mine muligheder

Så mange KundeKroner kan du få

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2022. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit.

Har du fx et lån på en million kr., kan du få 375 kr. pr. kvartal i rabat svarende til 1.500 kr. om året.

Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

Se vilkår for KundeKroner

Spørgsmål og svar om KundeKroner

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån, bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

Hvis du har et prioritetslån i dit pengeinstitut, som er overdraget til finansiering i Totalkredit, bliver rabatten hvert kvartal automatisk trukket fra din rentebetaling. Hvis dit prioritetslån er overdraget til finansiering i Totalkredit, modtager du besked om dette fra dit pengeinstitut.

Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2022.

Se modellen for KundeKroner.

Du kan få KundeKroner, når du har et lån i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Se vilkår for KundeKroner.

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du modtager KundeKroner som en kvartalsvis rabat. Du kan få 0,15% p.a. af din restgæld i KundeKroner frem til december 2022, hvilket svarer til 1.500 kr. i rabat om året pr. lånt mio. kr.

Hvor mange KundeKroner, du kan få i rabat efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit.

Dit skattefradrag for rente og bidragsbetaling reduceres med rabatten. Du kan evt. tilpasse din forskudsopgørelse, med det beløb du forventer at modtage i KundeKroner.

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du betaler på dit lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling, og har du et prioritetslån bliver rabatten automatisk trukket fra din rentebetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2022.

Sådan fungerer KundeKroner

Grundtanken med KundeKroner er, at når det går Nykredit og Totalkredit godt, kan det komme dig til gode. Du er sikret KundeKroner frem til 31. december 2022. Hvor mange KundeKroner, du kan få i rabat efterfølgende, afhænger af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit. 

Læs mere