Køberrådgivning i Nykredit

At skifte bolig er en stor beslutning. Et boligkøb fører et utal af praktiske opgaver, små og store beslutninger og økonomiske beregninger med sig. De fleste flytter kun få gange i deres liv, så den praktiske erfaring er ofte begrænset, og det kan være svært at bevare det store overblik.

I Nykredit sikrer vi, at du får kompetente råd og vejledning igennem hele boligkøbsprocessen. Lige fra de første beregninger på økonomi og muligheder, til du står med nøglerne i hånden til dit nye hjem. 

Vi hjælper dig med at regne på, hvad der er realistisk at købe bolig for, når hverdagen også skal hænge sammen. Og så står vi naturligvis til rådighed med finansiel rådgivning, når du skal købe boligen. 

 

I samarbejde sikrer vi dit boligkøb

I samarbejde med Estate og Nybolig tilbyder vi Køberrådgivning. En Køberrådgiver er en certificeret mægler fra Estate eller Nybolig, der sammen med din rådgiver fra Nykredit og en bygningssagkyndig fra NRGi hjælper dig sikkert igennem dit boligkøb.

Kom godt videre

Få en BoligOpsparing

Når du køber en bolig, skal du betale 5% af boligens pris af egen formue. Derfor er det en god idé at lave en BoligOpsparing. Kom godt i gang her.

Læs mere her

Hvad kan du købe bolig for?

Lav en hurtig og vejledende beregning på, hvor meget din nye bolig må koste, inden du går på jagt efter drømmeboligen.
Beregn, hvad boligen må koste

Hvad koster lån til ny bolig?

Få en vejledende beregning på, hvor meget et lån til ny bolig eller sommerhus koster. Du får finansieringsforslag på forskellige lånetyper, så kan du se, hvad der passer bedst til din økonomi.
Gå til beregneren