Flere KundeKroner og ny rabat til erhvervskunder

Der er flere KundeKroner på vej til dig, der har et privat realkreditlån i Totalkredit, og som noget helt nyt bliver der også rabatter til erhvervskunder med realkreditlån – også landbruget og andelsboligforeninger.

I går stemte vores ejere, Forenet Kredit ja til, at PFA og fire øvrige pensionsselskaber bliver en del af ejerkredsen, og det udløser, at vi i Nykredit og Totalkredit kan give flere og større rabatter til mange privat- og erhvervskunder.

Antallet af KundeKroner forhøjes til privatkunder med realkreditlån i Totalkredit, og som noget helt nyt får du nu også rabat, hvis du er erhvervskunde med et realkreditlån i Nykredit eller Totalkredit. Det gælder også landbrugskunder og andelsboligforeninger med realkreditlån. Almene boliger er ikke omfattet.

Læs også: Forenet Kredit stemmer ja til aktiesalg

 

Flere KundeKroner til dig med et privat realkreditlån i Totalkredit

Dine KundeKroner forhøjes med 50 procent fra 1.000 til 1.500 kroner pr. lånte million årligt. Stigningen træder i kraft den 1. januar 2018, og du kan se den første gang på din opkrævning den 31. marts 2018.

Læs mere om KundeKroner

 

Er du erhvervskunde med realkreditlån i Totalkredit, kan du også få KundeKroner.

Læs mere om KundeKroner til erhvervskunder i Totalkredit

 

Ny rabat til erhvervskunder i Nykredit

Som noget helt nyt får du nu også rabat, hvis du er erhvervskunde med et realkreditlån i Nykredit. Du får 1.500 kroner pr. lånte million årligt. I 2018 vil beløbet dog være det halve, da optjeningen først tæller fra den 1. juli 2018. Du kan se rabatten første gang på din opkrævning den 30. september 2018. Har du samlet lån på over 20 mio. kr., vil du få en rabat på de første 20 mio. kr.

Læs mere om rabatten til erhvervskunder i Nykredit

 

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde garanterer vi rabatten til og med 2019. Fremover vil størrelsen af KundeKroner i Totalkredit og rabatten til erhvervskunder i Nykredit afhænge af flere forhold, bl.a. Nykredits og Totalkredits resultater og størrelsen på det tilskud, vi modtager fra Forenet Kredit, som vi kan give videre til dig.