Få dine feriepenge udbetalt med det samme med omkostningsfri kredit

Har du din daglige økonomi i Nykredit - dvs. Nemkonto, opsparing og evt. boligfinansiering - og er din økonomi generelt sund? Så tilbyder vi dig en omkostningsfri, midlertidig kredit, så du kan få dine feriepenge udbetalt med det samme.

Regeringen har indgået aftale med de øvrige partier om udbetaling af de sidste to ugers indefrosne feriepenge. Har du ikke fået udbetalt nogle af dine feriepenge endnu, kan du også få alle fem uger udbetalt.

Feriepengene bliver udbetalt i løbet af marts, hedder det, men i Nykredit vil vi give dig muligheden for at få pengene med det samme. Husk, at du selv skal søge om udbetalingen af feriepenge på borger.dk, og at din kredit skal indfris, når du modtager udbetalingen til marts.

Få en rente- og gebyrfri kredit

Du får mulighed for at få pengene i hånden stort set med det samme ved at få en kredit på det beløb, du ellers ville få udbetalt i feriepenge senere.

Du betaler hverken renter eller gebyrer. Når du senere kan få feriepengene udbetalt, indfrier du kreditten med dem, og du har derfor ingen omkostninger.

Har du flere spørgsmål om FeriePenge Kredit, kan du finde svar nederst på siden.

Sådan gør du

Kontakt din rådgiver i Nykredit, hvis du vil ansøge om en Feriepenge Kredit. Husk, at du kan få fat på os på mail og telefon, og at du kan holde onlinemøder med din rådgiver.

Du kan også chatte med os online ved at klikke på det blå chat-ikon nederst i højre hjørne.

Månedsløn før skat og pension

2 ugers udbetaling før skat 5 ugers udbetaling før skat
30.000 kr. Ca. 18.800 kr. Ca. 45.000 kr.
45.000 kr. Ca. 28.100 kr. Ca. 67.500 kr.
60.000 kr. Ca. 37.500 kr. Ca. 90.000 kr.

Spørgsmål og svar om FeriePenge Kredit

Du skal have indefrosne feriepenge, som du vælger at få udbetalt til marts 2021, og så skal du have din daglige økonomi i Nykredit, dvs. NemKonto, opsparing og/eller boliglån. Desuden laver vi, som altid, en almindelig kreditvurdering af dig, inden du får kreditten.

Du skal kontakte din rådgiver i Nykredit, så I sammen kan beregne dit forventede udbetalte beløb og heraf størrelsen på din kredit. Din rådgiver sørger også for, at der, som altid, bliver lavet en almindelig kreditvurdering af dig, før du får kreditten.

Du kan få en kredit på maksimalt det beløb, som du får udbetalt i indefrosne feriepenge til marts. Derudover er der et loft på kreditten, så den højest kan være på 50.000 kr.

Når du er godkendt til kreditten, er den til rådighed for dig, så snart du har underskrevet kreditaftalen.  

Vi beregner dit forventede udbetalte beløb ud fra dine lønoplysninger og dine skatteforhold. Det er udgangspunktet for, hvor stor en kredit, du kan få.

Du skal indfri hele kreditten, når du får dine feriepenge udbetalt.

De udbetalte feriepenge bliver beskattet som personlig indkomst, og der skal også betales AM-bidrag og topskat, hvis du er topskatteyder eller bliver det pga. udbetalingen af feriepengene. Vi anbefaler, at du søger skatterådgivning, hvis du er i tvivl om de skattemæssige konsekvenser ved at få udbetalt eller lade være, da vi ikke rådgiver om skatteforhold. Husk, det er frivilligt, om du ønsker at få indefrosne feriepenge udbetalt.

Hvis du har fået FeriePenge Kredit fra Nykredit, skal du selv sørge for at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, så snart det er muligt, og du skal kontakte Nykredit med henblik på at få indfriet den kredit, du har fået.

Relaterede Artikler

Investering | 2 min

Lær at investere bæredygtigt

Nu har du mulighed for at få eksperternes bedste råd til at komme godt i gang med at investere bæredygtigt. Sammen med Female Invest tilbyder vi en række webinarer og artikler, der kan hjælpe dig i gang med at investere din opsparing, så den gør en forskel.
Investering | 3 min

5 gode råd til at komme i gang med at investere bæredygtigt

Hvad skal du overveje, når du gerne vil i gang med at investere? Og hvad skal du kigge efter, hvis du gerne vil sikre, at de virksomheder, du investerer i, rent faktisk er bæredygtige? Det giver Nykredits privatøkonom, Camilla Schjølin Poulsen, 5 gode råd til.
Bolig | 3 min

Sådan kan du låne til køb af sommerhus

Drømmer du om at tilbringe din næste ferie i dit eget sommerhus? Her får du inspiration til, hvilket lån du skal vælge, når du køber sommerhus.