Nykredit vinder ”Bedst i test” på lån til plugin-hybridbiler

Forbrugerrådet Tænk har testet lån til plugin-hybridbiler og konkluderer, at Nykredit har de laveste priser. Derfor får Nykredit det eftertragtede stempel ”Bedst i test”.

Overvejer du at købe en plugin-hybridbil, overvejer du nok også, hvor og hvordan du skal have den finansieret. Hvis du ønsker markedets billigste lån, får du det hos os i Nykredit. Det konkluderer Forbrugerrådet Tænk i deres nye test af lån til plugin-hybridbiler.

Ingen etableringsomkostninger       

Nykredit udmærker sig ved utrolig lave etableringsomkostninger, skriver Forbrugerrådet Tænk. Hvis lånet er på under 300.000 kroner, skal du nemlig slet ikke betale etableringsomkostninger, når du optager lånet. Det skyldes, at vi først stiller krav om tinglysning og panthaverinteresseforsikring, hvis lånebeløbet er større end 300.000 kr.

Samtidig er den samlede årlige omkostning i procent (ÅOP) også markant lavere i Nykredit end ved tilsvarende lån i andre banker, konkluderer Forbrugerrådet Tænk. Det gælder i alle de fire lånesituationer, som Forbrugerrådet Tænk har testet.

Det har Forbrugerrådet Tænk testet

Testen er baseret på fire forskellige lånesituationer, hvor man enten køber en bil til 250.000 kr. eller 400.000 kr. Der er testet på lån med en udbetaling på henholdsvis 20 procent og 30 procent af bilens værdi og sammenliget priser fra fem forskellige pengeinstitutter.

En fordel at være Nykredit-kunde

For at få det attraktive billån til plugin-hybridbiler skal du være BoligBank 360- eller 365-kunde i Nykredit eller kunde i Nykredit Private Banking.

Det betaler du fx for et Grønt Billån

Bilens pris 250.000 kr. Udbetaling 50.000 kr. Samlet lånebeløb 200.000 kr. Månedlig ydelse 2.169 kr. Løbetid 8 år. Variabel debitorrente 1,00%. ÅOP 1,0%. Samlede kreditomkostninger 8.190 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 208.190 kr. Omfatter ikke omkostninger til obligatorisk kaskoforsikring. Lånet ydes af Nykredit Leasing og formidles af Nykredit Bank. Lånet forudsætter, at bilen er en el-, brint- eller plugin-hybridbil. Du kan samlet låne op til 300.000 kr., uden at du har omkostninger til tinglysning.

Relaterede Artikler

Bolig | 4 min

Godt nyt til byggeivrige danskere: Ny type lån gør grundkøb billigere

Har du udset dig en grund og er klar til at bygge drømmeboligen? Så er der gode nyheder. Nykredit lancerer et særligt attraktivt lån, der reducerer dine udgifter og giver dig ro til at fokusere på byggeprojektet.
Bolig | 3 min

Nu kan du igen søge tilskud fra Bygningspuljen

Nu kan du igen søge tilskud til dine energirenoveringer fra statens Bygningspulje. For at komme i betragtning til et tilskud, skal din bolig i de fleste tilfælde have et gyldigt energimærke. Det hjælper vi dig med at få.
Bolig | 3 min

Boligejere med Tilpasningslån kan se frem til rentebesparelse

Er du en af de 20.000 boligejere med et Tilpasningslån i Totalkredit? Så kan du glæde dig – renten på dit lån bliver nemlig snart lavere.