BoligBank 365

Personlig rådgiver, formuerådgivning, gode boliglån og BoligEftersyn. Som BoligBank 365-kunde er du godt hjulpet derhjemme.

BoligBank 365 er til dig, som vælger at samle din boligfinansiering, daglige økonomi og din opsparing eller pension på mindst 500.000 kr. hos Nykredit eller har en samlet årlig indbetaling til pension på 130.000 kr*. Du får kompetent økonomisk sparring, der hjælper med langt mere end din daglige økonomi og boligfinansiering.

Du får din egen personlige rådgiver, der sørger for at komme hele vejen rundt om din økonomi, dit liv og din bolig. Med boligen som omdrejningspunkt kan du få kvalificeret og professionel hjælp, hvis du skal skifte bolig, eller har brug for sagkyndig vejledning til vedligeholdelse og reparation af dit hjem.

Produkterne i BoligBanken, som favner alt inden for bank og boligfinansiering er ens for alle BoligBank 365 kunder. Og så har du også mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
Se vores priser og vilkår 

 

Dine fordele

  • Personlig rådgiver, som rådgiver hele vejen rundt om din økonomi.
  • Enkle og gennemskuelige produkter.
  • Adgang til Nykredit VIP-service.
  • Tilbud om BoligEftersyn, der giver dig overblik over din boligs tilstand.
  • Mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
  • Mulighed for optjening af SAS EuroBonus Ekstrapoint.
  • Mulighed for at give dine voksne børn fortrinsret til kundetilbuddene i BoligBanken.
  • Hjælp til dit næste BoligSkifte

 

BoligBanken - til dig og din familie

Vi tager udgangspunkt i din og din families samlede brug af Nykredit. Det giver hele familien de samme  gode vilkår og fordele. Har du børn over 18 år, kan du give dem direkte adgang til kundetilbuddene i BoligBanken - også selvom de ikke er boligejere. Det kalder vi Fortrinsret.
Læs mere om Fortinsret

*500.000 kr. placeret i et af Nykredits pensions - eller særlige opsparingsprodukter - eller investeret i værdipapirer i depot i Nykredit. Årlig samlet pensionsindbetaling i din husstand på 130.000 kr. i Nykredit eller på en arbejdsgiveradministreret pension, som ikke kan flyttes.