Nykredit BoligBank 365

Personlig rådgiver, gode boliglån og formuerådgivning. Som BoligBank 365-kunde er du godt hjulpet derhjemme.

BoligBank 365 er til dig, som vælger at samle din boligfinansiering, daglige økonomi og din opsparing eller pension på mindst 500.000 kr. hos Nykredit eller har en samlet årlig indbetaling til pension på 130.000 kr*. 

Du får din egen personlige rådgiver, der sørger for at komme hele vejen rundt om din økonomi, dit liv og din bolig. Med boligen som omdrejningspunkt får du kvalificeret og professionel hjælp, hvis du skal skifte bolig, eller har brug for sagkyndig vejledning til vedligeholdelse og reparation af dit hjem.

Priserne er ens for alle BoligBank 365 kunder. Og så har du også mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
Se priser og vilkår 

Dine fordele


MineMål: Fordelsprogram for boligejere

MineMål er vores fordelsprogram, der hjælper dig tættere på dine mål og drømme som boligejer. Som en del af MineMål får du tilskud og rabatter. Du får også eksklusiv adgang til MineMål-appen, hvor du blandt andet kan gøre dine drømme til konkrete mål. Her finder du også beregnere og et netværk af samarbejdspartnere, der kan bringe dig et skridt nærmere dit mål. Vi udvikler løbende fordelsprogrammet, og du kan være med til at præge det ved at tilmelde dig brugerpanelet.
Læs mere om MineMål

BoligBanken - til dig og din familie

Vi tager udgangspunkt i din og din families samlede brug af Nykredit. Det giver hele familien de samme  gode vilkår og fordele. Har du børn over 18 år, kan du give dem direkte adgang til kundetilbuddene i BoligBanken - også selvom de ikke er boligejere. Det kalder vi Fortrinsret.
Læs mere om Fortinsret

*500.000 kr. placeret i et af Nykredits pensions - eller særlige opsparingsprodukter - eller investeret i værdipapirer i depot i Nykredit. Årlig samlet pensionsindbetaling i din husstand på 130.000 kr. i Nykredit eller på en arbejdsgiveradministreret pension, som ikke kan flyttes.