Bliv kunde på et øjeblik

Med FastConnect kan du hurtigt og nemt oprette dig som bankkunde alle dage fra kl. 06.00 frem til kl. 22.00. Det tager højst 10 minutter, så er du oprettet.

Du bliver hurtigt og sikkert oprettet som kunde med konto, kort og netbank. Du får samtidig planlagt et velkomstmøde med en rådgiver fra Nykredit, hvor I kan tale om hele din økonomi og de ting, der er vigtige for dig. Du kan gøre det fra din mobiltelefon, tablet eller pc.

Det skal du have ved hånden, når du går i gang

  • NemID så du kan underskrive oprettelsen digitalt og slippe for at skulle finde og sende os årsopgørelse og lønsedler
  • Pas eller kørekort til gyldig billedlegitimation. Opretter du dig via mobil eller tablet, kan du nemt tage et billede undervejs.
  • Dit nuværende betalingskort. Så går bestillingen hurtigere, hvis du bestiller et Visa/Dankort.

Når du har oprettet dig, vil der gå en hverdag, så har du fuld adgang til alle netbankens funktioner, og vi vil ringe dig op og aftale et mødetidspunkt for dit velkomstmøde. Du skifter ikke bank, før du har aftalt det med en rådgiver. Men du kan bruge os som bank med det samme.

Video: Se, hvordan du gør

Det er dit valg

I Nykredit vælger du selv dit kundetilbud. Det afhænger alene af, hvordan du ønsker at bruge Nykredit. Ønsker du at bruge Nykredit til både at finansiere din bolig og som bank i det daglige, bliver du automatisk BoligBank 360 kunde. Vælger du også, at Nykredit skal håndtere din formue, bliver du automatisk BoligBank 365 kunde, hvis din formue er på mindst 500.000 kr.