Andre digitale betalingsløsninger

Som kunde i Nykredit har du en række forskellige, digitale betalingsløsninger. Udover blandt andet Google Pay, Apple Pay og MobilePay, har du mulighed for at benytte Fitbit Pay og Garmin Pay. Det kan du læse mere om her på siden.

Garmin Pay - nemt og hurtigt

Som kunde i Nykredit kan du benytte den digitale betalingsløsning Garmin Pay, når du er på farten. Du skal blot bruge dit kompatible device til at betale med ved at holde det op foran betalingsterminalen. Garmin Pay kan bruges med både Visa-kort og Mastercard.

Læs mere om garmin pay

Fitbit Pay

Fitbit Pay er en ekstra digital betalingsløsning, du kan benytte dig af som kunde i Nykredit på dit kompatible device. Det er din elektroniske tegnebog, som du kan tage med dig overalt i dit aktive liv, og det kan bruges som betalingsmiddel alle steder, hvor det er muligt at bruge kontaktløs betaling. Du kan både tilknytte dit Visa-kort eller dit Mastercard til Fitbit Pay. På den måde behøver du hverken dit kort eller din telefon for at kunne betale.

Læs mere om fitbit pay

Kom godt videre

Google Pay

Som kunde i Nykredit kan du betale med Google Pay. Så slipper du for at have både kort, kontanter og mobiltelefon på dig, når du handler.
Læs mere om google pay

Apple Pay

Som kunde i Nykredit kan du betale med Apple Pay. Så slipper du for at have kort eller kontanter med dig, når du handler.
LÆS MERE om apple pay

Mange betalingsløsninger

MobilePay, Apple Pay, Google Pay, Kontaktløse kort - du kan vælge mellem en række forskellige betalingsløsninger til din hverdag.
Læs mere om dine betalingsløsninger