Spørgsmål og svar om Nykredit Wallet

Nedenfor finder du en række spørgsmål og svar vedr. Nykredit Wallet.

Du skal bruge følgende:

  • Cpr.nr. ved registrering
  • NemID
  • En smartphone med NFC-antenne
  • Android styresystemet Lollipop 5.0 eller nyere eller iPhone 4S eller nyere med styresystemet iOS 9.0 eller nyere
  • Appen Nykredit Wallet, som du kan downloade her til Android eller her til iPhone
  • Et dansk betalingskort udstedt til dig, som fremgår af kortlisten

Du kan lægge betalingskort i Nykredit Wallet fra alle de pengeinstitutter, der står på listen over pengeinstitutter i menuen. Du kan kun lægge de kort over, som bliver vist på listen, når du ønsker at tilføje kort. Dit pengeinstitut kan begrænse, hvilke betalingskort du kan lægge i Nykredit Wallet.

  • at læse og acceptere reglerne
  • at identificere dig med NemID
  • at vælge det eller de betalingskort, du ønsker at have i Nykredit Wallet som virtuelle betalingskort
  • at vælge en kode til dine virtuelle betalingskort. Du kan altid ændre koden under indstillingerne. Koden må ikke være den samme som din kode til din mobiltelefon eller udelukkende ens eller fortløbende tal, eksempelvis 1111 eller 1234.

Vi vil gerne tilbyde vores kunder de bedste produkter og services, der kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere. De kontaktløse betalingskort er blevet populære, og udviklingen af en digital tegnebog er det naturlige næste skridt.

Sikkerheden er høj. Den nye løsning er ekstra sikker, fordi der ikke ligger kortoplysninger på telefonen, og der derfor ikke udveksles kortoplysninger mellem mobil og terminal. Der er altså ikke et kortnummer, der kan aflures. Skulle der alligevel ske et misbrug, vil du være ligeså godt dækket, som når du benytter betalingskort.

Betalingen foregår stort set som med de fysiske kontaktløse kort. Du holder mobilen hen til terminalen og godkender betalingen uden fysisk kontakt. Der kræves ikke kode under 200 kr. Ved køb over 200 kr. skal du indtaste en kode på mobilen.

I første omgang kan du kun bruge den nye wallet i fysiske butikker. Men hvis kunderne efterspørger det, vil det være oplagt at se nærmere på en løsning til nethandel.

Appen findes til Android-telefoner og til iPhone.

I første omgang findes appen ikke til Windows-telefoner, men det er noget, vi vil kigge på, hvis efterspørgslen er der.

Løsningen til Android-telefoner fungerer på samme måde som kontaktløse kort og kan anvendes i forretninger, der tager mod kontaktløse betalinger herhjemme og udlandet. 

Mange tjekker beskeder på mobilen, mens de venter i køen, så de har allerede mobilen i hånden – og vi tror, at stadig flere vil foretrække at betale med den. Og har du allerede prøvet et kontaktløst kort, ved du jo, hvor let det er. 

Men adfærd ændrer sig ikke fra dag til dag. Det sker over tid. Og du skal først og fremmest se den nye Nykredit Wallet som et alternativ til de fysiske kort, du er vant til at betale med.