Betalingsløsninger

I Nykredit tilbyder vi en række forskellige betalingsløsninger, som du kan anvende i din hverdag.

Betalings- og kreditkort

Når du skal vælge et betalings- og/eller kreditkort, skal du tænke over, hvilke behov du har. Rejser du meget, er det fx en god ide at have to kort. Det giver en ekstra sikkerhed, når du er på farten. Vi har lavet en oversigt over de betalings- og kreditkort, vi kan tilbyde dig. Her kan du også læse om kortenes forskellige fordele.

se betalings- og kreditkort

Digitale betalingsløsninger

Som kunde i Nykredit, kan du benytte dig af en masse forskellige digitale betalingsmuligheder, så du slipper for at tænke på kontanter. Her kan du blive klogere på de mange muligheder.

Læs mere om digitale betalingsløsninger

Kontaktløse kort

Med de kontaktløse kort kan du betale uden at skulle sætte dit kort i terminalen. Du kan betale kontaktløst i hele verden i kortterminaler, der har det kontaktløse symbol. Det er nemt, hurtigt og sikkert!

Læs mere om kontaktløse kort

Få styr på dine abonnementer

Med servicen Abonnementer i mobil- og netbanken får du nemt overblikket, så du kan afmelde uønskede abonnementer og spare penge.

Læs mere om abonnementer

Se de nye betalingsregler, når du handler online

Når du handler online, skal du i mange tilfælde fremover bruge NemID eller en kode, du selv opretter, når du skal godkende dine betalinger med kort. Dine kort er automatisk tilmeldt de nye løsninger, og bruger du allerede NemID-appen, skal du ikke foretage dig yderligere. 

Læs mere om de nye betalingsregler her, og se, hvordan du anvender NemID-appen eller opretter et personligt kodeord til at godkende en betaling på nettet.

Læs mere om sikker nethandel