Digitale betalingsløsninger

I Nykredit tilbyder vi en række forskellige digitale betalingsmuligheder, som du kan anvende i din hverdag, så som Apple Pay, Google Pay og Fitbit Pay.

Google Pay

Som kunde i Nykredit kan du betale med Google Pay. Google Pay gør det muligt for dig at betale via den Android-enhed både i apps, på hjemmesider og i nogle butikker over hele verden.

Læs mere om google pay

Apple Pay - Nem og sikker betaling

Som kunde i Nykredit kan du betale med Apple Pay. Så slipper du for at have kort eller kontanter med dig, når du handler. Du betaler bare med din iPhone eller dit Apple Watch, og du kan bruge Apple Pay både i Danmark og i udlandet, når du betaler i butikker eller på nettet.

Læs mere om Apple Pay

MobilePay - betal nemt med mobilen

Med MobilePay kan du betale og overføre op til 10.000 kr. om dagen. Du kan handle på nettet, dele regninger med venner, optjene bonus og meget mere.

Læs mere om MobilePay

Andre digitale betalingsløsninger

Som kunde i Nykredit har du mange forskellige digitale betalingsløsninger til rådighed. Udover blandt andet Mobile Pay, Google Pay og Apple Pay, kan du benytte andre betalingsmidler som Fitbit Pay og Garmin Pay.

Læs mere om andre digitale betalingsløsninger

Kom godt videre

Mastercard Gold

Mastercard Gold er til dig, der ønsker et internationale betalingskort med gode forsikringsdækninger inkl. rejseforsikring, som supplement til det blå EU-sygesikringskort.
Læs mere om mastercard gold

Mastercard Debit

Mastercard Debit – betalingskortet til både hverdag og rejser.
Læs mere om Mastercard Debit

Young Money

Young Money er Nykredits digitale lommepenge- og opsparingsunivers til børn og unge mellem 7 og 17 år med egen mobil eller tablet. Du og dit barn får blandt andet et gratis tilbud i form af en Young Money-app, hvor I altid kan følge dit barns forbrug, dit barn kan anmode om lommepenge og se, hvor mange penge han eller hun har.
Læs mere om Young Money