Forsikringer til dine behov

Vi har brug for forsikringer hele livet, men vores behov ændrer sig løbende. Uanset om du allerede er kunde og har brug for dine forsikringer nu, eller om du er på udkig efter de helt rette forsikringer, kan vi hjælpe dig.

Er du kunde og vil have overblik over dine forsikringer? Log ind på din side
Du kan også anmelde en skade online hurtigt og enkelt. Anmeld skade

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi hjælper dig med at finde ud af, om du har de rigtige forsikringer og dækninger. Ring til os på 70 10 90 00 og book et møde - så gennemgår vi dine forsikringer sammen med dig for at sikre, at de passer til dine behov og din hverdag.
 

Køb din forsikring online og få rabat

Du får altid 5% i onlinerabat, når du bestiller din forsikring online.
Se øvrige rabatter

Gode priser til hele familien

Er du BoligBank 360 eller 365 kunde i Nykredit har du mulighed for at opnå særlige priser på dine forsikringer. Har du givet dine børn Fortrinsret, har de også mulighed for særlige fordele og rabatter på forsikringer - fx mulighed for at få op til 2 års anciennitet (trin 3) ved oprettelse af en bilforsikring, hvis du er kunde i Nykredit Forsikring.

Læs mere om Fortrinsret

Giv dine børn Fortrinsret på forsikring 

Er du allerede kunde hos Nykredit Forsikring?

Har du spørgsmål til dine forsikringer, kan du ringe på 70 15 60 10, mandag – torsdag kl. 08.30-18.00, fredag kl. 08.30-16.00.

Nykredit formidler forsikringer fra Nykredit Forsikring A/S til privatkunder og deltidslandbrug. Nykredit Forsikring A/S er en del af Gjensidige-gruppen.