Er du rigtigt forsikret?

Dine forsikringer bør passe til det sted i livet, hvor du er lige nu. Lad os hjælpe dig med at finde ud af, om du har de rigtige dækninger.

Vi har brug for forsikringer hele livet, men vores behov ændrer sig løbende.

Flytter du f.eks. fra lejlighed til hus, har du lige pludselig brug for en husforsikring og muligvis også en større dækning på din hjemforsikring. Eller er du et sted i livet, hvor du rejser meget, skal du måske overveje en rejseforsikring, så du er sikret, hvis uheldet er ude.

Køb din forsikring online og få rabat

Du får altid 5% i onlinerabat det første år, når du bestiller din forsikring online.
Se øvrige rabatter

Er du allerede kunde?

Har du spørgsmål til dine forsikringer, kan du ringe på 70 15 60 10, mandag – torsdag kl. 08.30-18.00, fredag kl. 08.30-16.00.

Gode priser til hele familien

Er du BoligBank 360 eller 365 kunde i Nykredit har du mulighed for at opnå særlige priser på dine forsikringer. Har du givet dine børn Fortrinsret, har de også mulighed for særlige fordele og rabatter på forsikringer - fx mulighed for at få op til 2 års anciennitet (trin 3) ved oprettelse af en bilforsikring, hvis du er kunde i Nykredit Forsikring.

Du er velkommen til at kontakte Nykredit Forsikring på 70 10 90 00 for at få et godt tilbud på dine forsikringer.

Lad os hjælpe dig med at få et overblik

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, om du har de rette forsikringer og dækninger. Book et møde med os - så kan vi sammen gennemgå dine forsikringer og se, om du er godt dækket ind i forhold til dine aktuelle behov.

Nykredit formidler forsikringer fra Nykredit Forsikring A/S til privatkunder og deltidslandbrug. Nykredit Forsikring A/S er en del af Gjensidige-gruppen.