Er du mellem 13 og 17 år?

Får du lommepenge derhjemme, har du fået dit første fritidsjob, eller tjener du penge på anden vis? Så tag en snak med dine forældre om, hvordan du får mest ud af dem

Hvis du er forældre

Børn kopierer ofte forældrenes vaner - også de økonomiske. Og de lytter faktisk også efter deres forældres råd. For at hjælpe de gode økonomiske vaner på vej, er det en god idé at tale med dit barn om penge, økonomi, forbrug og opsparing. Du kan finde inspiration til snakken i vores folder om teenagere og økonomi.

Læs mere om teenagere og økonomi

Hvis du er  mellem 13 og 17 år

Har du en løn- eller opsparingskonto i Nykredit, kan du selv holde styr på dine penge i din egen netbank, som du både kan bruge på pc, tablet og smartphone.

Er du mellem 13 og 14 år får du adgang til din netbank via et bank NemID, og er du mellem 15 og 17 år kan du bruge det offentlige NemID.

Du har også mulighed for:

  • At få dit eget hævekort eller Visa Debitkort
  • At designe dit kort med dit eget billede, så det bliver helt personligt
  • At overføre penge via mobilen med MobilePay

Kom godt i gang

Der er mange nye ting at forholde sig til, når man får sine egne konti og ikke mindst netbank. De fleste ting kan dine forældre sikkert hjælpe dig med, men både du og dine forældre er velkomne til at kontakte os på 70 10 90 00, hvis I har brug for hjælp. Så sikrer vi, at du får en tryg start på din personlige økonomi.

Kom godt videre

MobilePay - betal nemt med mobilen

Med MobilePay kan du betale og overføre op til 10.000 kr. om dagen. Du kan handle på nettet, dele regninger med venner, optjene bonus og meget mere.

MitNykredit på mobil og tablet

Med MitNykredit mobilbank har du altid din bank med på farten. I mobilbanken kan du ordne de fleste bankforretninger og få overblik over din økonomi - uanset hvor og hvornår.

MitNykredit.dk

Med MitNykredit.dk kan du gå i banken fra din computer, tablet og mobil - når det passer dig. Du får nemt og hurtigt overblik over din økonomi, og du får adgang til en række funktioner.