Købe bil

Uanset om du drømmer om en ny eller brugt bil, er første skridt på vejen at få overblik over, hvordan du kan finansiere den.

Finansiering af drømmebilen

Bilmærke, model og antal kilometer på literen er selvfølgelig vigtige faktorer, men først og fremmest bør du overveje, hvordan du vil finansiere dit nye køretøj. Så har du et godt udgangspunkt, når du skal ud og finde lige netop den bil, der passer til dig.

Du kan finansiere din bil på flere måder i Nykredit

  • Er du BoligBank 360, 365 eller Private Banking kunde i Nykredit, kan du få et særlig fordelagtigt Billån med en meget attraktiv rente. Læs mere om Billån her.
  • Et Billån Basis, der etableres mod sikkerhed i din bil. Et Billån Basis er fordelagtigt for dig, som skal købe en ny eller brugt bil, men som ikke har hele udbetalingen nu. Læs mere om Billån Basis her.
  • Har du friværdi i din bolig, kan du finansiere bilen billigere med et realkreditlån, en FriværdiKonto eller et Nykredit Bank PrioritetsLån. Det vil være en fordel, at du afvikler på boliggælden, i takt med at bilens værdi forringes.

Biløkonomi

Husk, at når du har købt en ny bil, er der mange andre udgifter end selve finansieringen. Det er derfor en god idé at få et overblik over din biløkonomi ved at tage højde for afgifter og udgifter til fx brændstof, vejhjælp, forsikring, dæk, service og reparationer.

Kontakt os og få overblik over dine muligheder.