Købe bil

Uanset om du drømmer om en ny eller brugt bil, er første skridt på vejen at få overblik over, hvordan du kan finansiere den.

Finansiering af drømmebilen

Bilmærke, model og antal kilometer på literen er selvfølgelig vigtige faktorer, men først og fremmest bør du overveje, hvordan du vil finansiere dit nye køretøj. Så har du et godt udgangspunkt, når du skal ud og finde lige netop den bil, der passer til dig.

Du kan finansiere din bil på flere måder i Nykredit

  • Er du BoligBank 360, 365 eller Private Banking kunde i Nykredit, kan du få et særlig fordelagtigt VIP Billån med en meget attraktiv rente.
  • Læs mere om VIP BilLån her.
  • Et BilLån, der etableres mod sikkerhed i din bil. Et BilLån er fordelagtigt for dig, som skal købe en ny eller brugt bil, men som ikke har hele finansieringen nu. Læs mere om BilLån her.
  • Lån i friværdien i din bolig. Det kan være billigere at finansiere bilen gennem dit hus, hvis du har en friværdi. Her bliver lånet enten oprettet via et realkreditlån, en FriværdiKonto eller et Nykredit Bank PrioritetsLån. 
  • Se, hvad den nye registreringsafgift betyder for dig

Biløkonomi

Husk, at når du har købt en ny bil, er der mange andre udgifter end selve finansieringen. Det er derfor en god idé at få et overblik over din biløkonomi ved at tage højde for afgifter og udgifter til fx brændstof, vejhjælp, forsikring, dæk, service og reparationer.

Kontakt os og få overblik over dine muligheder.

Nyttige links

FriværdiKonto

En FriværdiKonto virker som en kassekredit, hvor du har direkte adgang til din opsparing (friværdi) i din bolig.

Nykredit PrioritetsLån

Et fleksibelt lån med en tilhørende indlånskonto med attraktiv rente, hvor pengene fra lånet bliver sat ind. Du kan frit hæve og sætte penge ind på kontoen.

Læg et budget

Med et budget står det klart, hvad du har til rådighed hver måned. Det giver dig et overblik over dine udgifter og færre bekymringer i hverdagen.

Kom godt videre

Bilforsikring

Den rette bilforsikring giver dig økonomisk forudsigelighed i hverdagen. Med vores tilvalg kan du sammensætte den løsning, der dækker netop dine behov.

VIP BilLån

Er du BoligBank 360 eller 365 kunde i Nykredit, kan du få et VIP BilLån til en særlig fordelagtig rente

BilLån

Med et BilLån hos Nykredit kan du finansiere dit bilkøb på fordelagtige vilkår. Du kan låne til køb af både ny og brugt bil.