Spar op til uforudsete udgifter

Går vaskemaskinen i stykker eller bryder bilen sammen? Det kan være rart at have lidt stående på kontoen, så budgettet ikke skrider.

Ro i hverdagen

Det er en rigtig god idé at have en opsparing, som kan hjælpe dig, hvis fx tandlægeregningen pludselig bliver stor, bilen bryder sammen eller opvaskemaskinen går i stykker. Det er de færreste, der bare lige kan købe en ny opvaskemaskine.

Derfor er det godt at have sparet op til uforudsete udgifter. Det giver dig ro i hverdagen og sikrer, at dit budget for den enkelte måned ikke skrider, hvis du lige pludselig får brug for penge til noget ekstra.

Når opsparingen vokser

Hvis opsparingen er blevet stor, kan du gå glip af et godt afkast, hvis du lader pengene stå på en almindelig konto, hvor du i øjeblikket ikke får nogen rente af dine penge. Derfor bør du overveje at investere nogle af pengene for at opnå et afkast. Hvis du ikke har en stor sum penge at investere lige nu, kan du fx starte i det små med OpsparingsInvest.

Regn på, hvor meget du får ud af din opsparing

Kom godt videre

Læg et budget

Med et budget står det klart, hvad du har til rådighed hver måned. Det giver dig et overblik over dine udgifter og færre bekymringer i hverdagen.

OpsparingsInvest

OpsparingsInvest er til dig, der ønsker at investere dine frie midler, og som forventer professionel pleje af din investering.

Få mest muligt ud af din opsparing

Hvor meget vil du investere eller opspare, hvornår skal du bruge pengene, og hvilken risiko er du parat til at løbe?