Webinarer om pension 19. november 2020

Der kan være mange måder at spare op til sin pension, og det kan være svært at overskue, om du gør det på den rigtige måde. Når reglerne samtidig ændrer sig hele tiden, kan det blive svært at overskue – men ikke mindre relevant at forholde sig til. Hvor du er i livet, har betydning for, hvilke overvejelser du skal gøre om pension. Vi tilbyder derfor tre webinarer, som henvender sig til dig, alt efter hvor du er i forhold til din pension.

Vælg det webinar der passer til dig

På pension eller på vej

Webinar til dig, der er lige ved at gå på pension eller allerede er pensioneret. Her kan du få inspiration og gode ideer til, hvordan du får det optimale ud af din samlede opsparing.
Læs mere

10 år eller mindre til pension

Webinar til dig, der planlægger at gå på pension inden for de næste 10 år. Få gode råd til hvordan du optimerer din opsparing, så du kan leve det liv du gerne vil, når du går på pension.
Læs mere

Mere end 10 år til pension

Webinar til dig, der har lang tid til din pension. Her kan du få inspiration til opsparingsmuligheder, og høre hvilke overvejelser du bør gøre for at optimere din pensionsopsparing.
Læs mere

Tre gode råd til din pension - uanset hvor du er i livet

Få et overblik over, hvor langt pengene rækker. Sådan lyder et råd fra Camilla Schjølin Pousen, seniorspecialist med speciale i formue og investering. Få flere af hendes gode råd til at håndtere din pensionsopsparing, uanset hvor du er i livet.

Hør de gode råd