Nykredit x Female Invest: Kom godt i gang med en aktiesparekonto

En aktiesparekonto giver dig mulighed for at investere i aktier på mere fordelagtige vilkår. Det er let at oprette en konto, og den store fordel er, at du betaler mindst 10 pct. mindre i skat af de penge, du potentielt tjener ved at investere. Og så ordner banken alt det praktiske vedrørende skat.

Tilmelding til webinar

Selvom en aktiesparekonto giver både fleksibilitet, overblik og klare skattemæssige fordele, når du investerer, er der stadigt mange, der ikke benytter sig af muligheden.

Derfor inviterer vi til gratis webinar tirsdag d. 23.november kl. 17, hvor du kan få en introduktion til aktiesparekontoen, dens fordele og hvad du skal være opmærksom på.

På webinaret vil du høre om:

  • Hvad en aktiesparekonto er
  • Hvordan du kommer i gang med at bruge den
  • Dine muligheder med en aktiesparekonto
  • Hvad du skal være opmærksom på

På webinaret vil du møde Camilla Schjølin Poulsen, der er privatøkonom og Nykredits ekspert indenfor opsparing og formue, som hun har arbejdet med i 16 år.

Webinaret afholdes af Female Invest, men som Nykredit kunde er det gratis at deltage. Du modtager et link til webinaret straks efter tilmelding samt en time før webinaret starter (husk at tjekke dit spamfilter).

Tilmelding til webinar