Din bolig skaber muligheder

Din bolig er meget mere end mursten. Den er rammen om dit liv og din familie og der, hvor du lader batterierne op. Boligen er for langt de fleste den største post i budgettet, men samtidig en vigtig knap at kunne justere på, hvis du har behov for at ændre din økonomiske situation. Som boligejer har du nemlig flere muligheder for at tilpasse din økonomi, end hvis du bor til leje.

Beregn din friværdi

Friværdien i din bolig bliver skabt i takt med, at du afdrager på dit lån, eller hvis din bolig stiger i værdi. Prøv vores beregner og se, hvad du cirka har af friværdi i din bolig.

Beregn din friværdi

Få mere luft i økonomien

Som boligejer kan man føle sig fastlåst af terminer og faste betalinger, men boligen kan også være nøglen til at give dig mere luft i økonomien.

Læs mere

Valg af låntype er afgørende

Det er afgørende for din samlede formue, og for dine muligheder, hvilket lån du vælger. Din situation er fx afgørende for, om du bør afdrage eller ej. Et afdragsfrit lån kan fx være en mulighed, hvis du har brug for et højere rådighedsbeløb i hverdagen. Samtidig kan din friværdi være nøglen til en lang række muligheder.

Læs mere om valg af låntyper

Se webinar om lave renter: Hvad betyder det for dig?

Bliv klogere på, hvordan du som investor og boligejer passer på din opsparing, når renterne er lave. Webinaret er afholdt 3. februar 2020.

Se webinaret

"Se på din hverdag og hele din økonomi - hvor er der tid at spare, og hvilke muligheder har du i både bolig, frie midler og pension, der tilsammen udgør din formue?"

Mira Lie Nielsen, Boligøkonom og chefanalytiker