Nykredit er Danmarksmester i Private Banking

Nykredit blev i går aftes kåret som vinder af prisen Bedste Private Banking i Danmark 2017. Det skete til den prestigefulde Private Banking-prisuddeling, Global Private Banking Awards 2017.

Det er et målrettet og vedholdende arbejde for at løfte Nykredits Private Banking, der gør, at Nykredit nu kan kalde sig danmarksmester i Private Banking.

-       Vi arbejder hårdt for at optimere vores værditilbud og løfte kundeoplevelsen – og det arbejde høster vi nu frugterne af. Det er selvsagt den største anerkendelse, vi kan få. Men det er også en fantastisk følelse at bliver anerkendt officielt af branchen. Det blev vi i foråret, hvor vi vandt to internationale priser – og nu, hvor vi med denne pris kan kalde os Danmarks bedste til Private Banking, siger Martin Gregor Schuricht, direktør i Nykredit Private Banking.

Vi arbejder hårdt for at optimere vores værditilbud og løfte kundeoplevelsen – og det arbejde høster vi nu frugterne af. Det er selvsagt den største anerkendelse, vi kan få. Men det er også en fantastisk følelse at bliver anerkendt officielt af branchen.

Martin Gregor Schuricht, direktør i Nykredit Private Banking.

Helhedsorienteret rådgivning

Juryen kårede Nykredit Private Banking som den bedste på baggrund af; Nykredits stærke innovative Private Banking – kundetilbud, vores helhedsorienterede rådgivning og vores kundeorienterede rådgiverteams og ikke mindst vores iøjnefaldende intensive og solide udvikling. Men også vores særlige baggrund og historik gør en forskel, når vi skal skabe værdi for vores formuende kunder:

- Nykredit er en etableret institution inden for formueforvaltning. Vi har en lang historie som Danmarks største realkreditinstitut, som har givet os et indgående kendskab til danske boligejeres økonomi og de muligheder, den enkelte har for at optimere sin samlede formue. Den indsigt har vi forfinet i vores private banking-tilbud, hvor vi bruger disse formueindsigter til at skabe værdi for den enkelte kunde, siger Martin, der selv var i London i går aftes for at modtage prisen.

Nykredit er en etableret institution inden for formueforvaltning. Vi har en lang historie som Danmarks største realkreditinstitut, som har givet os et indgående kendskab til danske boligejeres økonomi og de muligheder, den enkelte har for at optimere sin samlede formue.

Martin Gregor Schuricht, direktør i Nykredit Private Banking.