Private Banking-direktør: Det tager jeg med hjem fra New York

Et indblik i fremtidens trends inden for private banking-rådgivning. Det var hvad Martin Gregor Schuricht, private banking-direktør i Nykredit, fik med hjem fra en tur til New York i sidste uge.

Hør mere om hvad det indebærer af robotrådgivere og kunstig intelligens. Men selvom det måske lyder smart, så er der også steder, hvor robotterne kommer til kort. Endelig så var det turen, hvor Nykredits logo pludselig prydede den store lysavis på Times Square.

Relaterede Artikler

Økonomi | 5 min

De lovede os flyvende biler...

Den teknologiske udvikling er eksponentiel. Men hvad betyder det, og hvordan investerer man i en verden, der forandrer sig med accelererende hastighed? Nykredits Lotte Månsson har været til fremtidskonference i New York.
Økonomi | 13 min

Nykredit søger inspiration i New York til fremtidige investeringer

Underdirektør Lotte Måsson fra Nykredit Markets er i NY på konferencen Exponential Finance. Hør, hvorfor teknologi og kunstig intelligens er relevant for virksomheder og råvarer i ugens podcast.
Aktier | 2 min

Chefporteføljeforvalter: Sådan investerer vi i kunstig intelligens og robotter

Kunstig intelligens og automatisering bliver spået at revolutionere vores samfund, og Nykredit Invest er også med på vognen, når det kommer til investeringer.