Nykredit Private Banking kåret som Danmarks bedste

Nykredit Private Banking har den seneste uge høstet anerkendelse med to kåringer for henholdsvis mest tilfredse kunder og bedste private banking-tilbud i Danmark.

Priserne kommer i kølvandet på to priser tidligere på året, der ligeledes gav hæder til Private Banking-tilbuddet i Nykredit. 

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder ifølge en undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Prospera, som offentliggøres blot en uge efter den prestigefulde Global Private Banking Awards i London, hvor Nykredit blev kåret som det bedste private banking-tilbud i Danmark.

- Det er bekræftende, at både kunder og eksperter uafhængigt af hinanden kan se værdien i det private banking-tilbud, vi har sammensat. Og hvis jeg skal fremhæve ét hædersbevis, der giver mig en særlig god mavefornemmelse, er det undersøgelsen, der viser, at vores kunder er tilfredse. Det er det, det hele handler om, og det vi er sat i verden for at sikre, siger Martin Gregor Schuricht, direktør i Nykredit Private Banking

Den seneste anerkendelse kommer i kølvandet på to priser i maj og i juni, hvor Nykredit Private Banking med priserne Editors Special Awards og Highly Commended blev hædret for henholdsvis innovativ forretningsmodel, et stærkt kundetilbud og bedste kundeteam ved prisoverrækkelserne Private Banking International og WealthBriefings.

- Vi arbejder hårdt på hele tiden at forbedre vores tilbud til formuende kunder, så det er skræddersyet til den enkelte kundes behov, og vi er ydmyge over for de store forventninger, som kunderne har til os. Anerkendelsen fra både branchen og kunderne fortæller mig, at vi er på rette vej, og at vi skal fortsætte udviklingen, siger Martin Gregor Schuricht.