Usikkerheden omkring global vækst er på det højeste i fire-fem år

Handelskrigen mellem USA og Kina er eskaleret igen og har sendt usikkerheden om den globale vækst på det højeste niveau i fire-fem år.

Det vurderer Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, efter nogle dage, hvor centralbankkonferencen i Jackson Hole egentlig skulle have været mest i fokus, men blev overskygget af netop ny udvikling i konflikten mellem verdens to største økonomier.

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Relaterede Artikler

Økonomi | 3 min

Fire råd til at få mere ud af din opsparing

Der findes alternativer til at have din opsparing stående på en konto til lav eller negativ rente. Chefspecialist Camilla Schjølin Poulsen peger i denne video på fire muligheder for at få mere ud af din opsparing.
Økonomi | 2 min

5 ting, du skal vide om tiden efter Brexit

På papiret forlader Storbritannien EU den 1. februar 2020, men i praksis begynder skilsmissesnakken allerede nu. Nykredits chefstrateg Klaus Dalsgaard fortæller, hvad du skal være opmærksom på i tiden, der kommer.
Pension | 2 min

Har du styr på din pension, hvis du skulle blive skilt?

Hovedreglen for, hvordan man deler pensioner i tilfælde af en skilsmisse, kan komme bag på nogen. Men løsningen er nem: en såkaldt pensionsægtepagt. Det siger Camilla Schjølin Poulsen, chefspecialist i Nykredit.