Her er udsigterne og investeringsstrategien for 2020

Væksten i global økonomi ser ud til at komme tilbage i 2020, og det kan gøre, at folk ser en større værdi i aktier, men Nykredit er afventende i forhold til at skrue op for risikoen. Det siger chefstrateg Frederik Engholm.

Med udsigt til bedre tider for industrien, har Nykredit skruet op for andelen af europæiske aktier, mens amerikanske til gengæld fylder mindre end normalt.

Næste års præsidentvalg i USA har et større udfaldsrum end det plejer, og det skaber et vakuum om virksomhedernes investeringer, der også kan påvirke de finansielle markeder. Få den historie til sidst i programmet, hvor Frederik Engholm også giver sit bud på, hvem investorerne helst ser som vinder af valget 3. november.

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Relaterede Artikler

Økonomi | 19 min

USA-valg: Pilen peger på Biden – og det vil løfte væksten

En sejr til Joe Biden (ved USA’s kommende præsidentvalg) vil kunne sætte mere gang i væksten end en ny Trump-sejr. Det siger chefstrateg Frederik Engholm.
Økonomi | 19 min

Hør hvad du som investor skal holde øje med i resten af 2020

Corona-pandemien fylder stadig mest hos investorerne dette efterår, selvom præsidentvalget i USA også står for døren. Det fortæller chefstrateg Frederik Engholm, der også vurderer, hvordan nye bølger af virus kan påvirke markedet.
Formue | 17 min

Mere fokus på USA-valg end normalt - hør hvad du skal holde øje med

Investorerne er i år mere og tidligere fokuseret på præsidentvalget i USA, end de plejer. Hør hvorfor og hvad chefstrateg Frederik Engholm vil holde øje med over de kommende uger frem mod valget 3. november.