Særpodcast: Sådan påvirker corona-krisen dansk erhvervsliv - og her er fremtidsudsigterne

Vi har nu fået de første indikationer på, hvilken påvirkning corona-krisen har på dansk erhvervsliv og økonomi. Det samt fremtidsudsigterne for samme kigger vi på i denne podcast sammen med cheføkonom i Nykredit Troels Danielsen.

Dette er endnu en særpodcast fra Nykredit om corona-krisens påvirkning af dansk erhvervsliv og økonomi. Her vil cheføkonom i Nykredit, Troels Danielsen, fortælle om de foreløbige konsekvenser samt fremtidsudsigterne.

Vi har således fået i denne uge fået nogle af de første tal, der siger noget om betydningen af nedlukningen.

Det der går hen og bliver afgørende for konsekvenserne for dansk økonomi, er hvordan billedet ser ud i de lande vi eksporterer til, lyder det videre.

Og så giver billederne fra bedringen i Kina en indikation på, hvad det er vi kan forvente i Danmark.

Læs også om Nykredits initiativer oven på corona-krisen her: nykredit.dk/corona-hjalp/

Relaterede Artikler

Økonomi | 18 min

Få aktiechefens blik på de langsigtede konsekvenser af hjælpepakkerne

Staternes hjælpepakker har hjulpet aktier på vej tilbage, men på længere sigt kan de medføre lavere vækst og låse virksomhedernes råderum. Sådan lyder det fra Morten Gregersen, der er chef for Globale Aktier.
Økonomi | 21 min

Chefstrateg: Vi er formentlig ovre det værste punkt i den økonomiske krise

Selvom april sandsynligvis skriver sig ind som den værste måned rent økonomisk, har investorerne købt løs ved udsigten til faldende smittetal og genåbninger verden over.
Økonomi | 12 min

Forstå hvordan de historisk lave oliepriser påvirker markederne

Olie er den vigtigste råvare for de finansielle markeder, og når prisen på ‘det sorte guld’ er presset i bund, påvirker det automatisk en række sektorer, lande og os forbrugere.