Aktiechef: Massivt grønt fokus gør det afgørende at skille vindere fra tabere

Markederne har for længst rettet blikket mod tiden efter corona, og den byder bl.a. på brølende vækst og et kæmpe fokus på den grønne agenda, der gør det vigtigere end nogensinde at kunne spotte de konkurrencedygtige spillere.

Der er udsigt til høj vækst i 2021, og mange vurderer, at det vil betyde, at nogle af corona-taberne fra 2020 kan blive vinderne i det nye år. Det fortæller Morten Gregersen, chefporteføljeforvalter for globale aktier (0.53).

Bæredygtighed som investeringstema tog for alvor fart i det forgangne år, men man skal passe på, at det ikke løber løbsk, som det har gjort før (12.33).

Få også et indblik i, hvordan Gregersen har justeret porteføljen for de kommende 12 måneder (18.46).

Morten Gregersen

Head of Global Equities

Ansvarlig rådgiver for Nykredit Invests fire globale investeringsforeninger med aktier på tværs af sektorer og regioner.

Relaterede Artikler

Aktier | 20 min

Emerging markets-forvalter deler indsigter om lande og sektorer

Sydøstasiatiske lande som Indonesien, Vietnam og Filippinerne er nogle af de steder i udviklingslandene, hvor der er mest spændende investeringsmuligheder over de næste ti år.
Aktier | 19 min

Kom bag om de nye slag på aktiemarkedet

Pludselig blev den lille GameStop-aktie handlet mere end Apple & Tesla i en kamp mellem private investorer og professionelle 'shortere'. Hvor ender slaget, og hvad bliver konsekvenserne? Chefstrateg Frederik Engholm vurderer.
Aktier | 3 min

Drilske inflationstal kan give forårsuro på markederne

Inflation er et brandvarmt tema på markedet og har givet anledning til store udsving i både aktier og obligationer. Og usikkerheden forsvinder ikke foreløbig.