Oversigt over webinarer

Nykredit holder løbende webinarer om aktuelle og relevante emner.

2021

2020

Ældre webinarer

2019

Renterne er faldet igen, og du kan nu få et 30-årigt realkreditlån på bare 0,5% i rente. Vil du vide, hvad det kan betyde for dig og din økonomi, så se med på vores webinar.

Se webinar

Det lave renteniveau har åbnet for et helt nyt 30-årigt fastforrentet lån med en rente på blot 1% og 1,5%. Det giver nye muligheder for dig som boligejer.

Se webinar

2018

Nykredit vil gerne invitere dig til webinar, hvor vi ser på markederne et årti efter krisen ramte og give en status på relevante temaer tirsdag den 20. november 2018.

Se webinar

Hvad er op og ned, er det en god ide at sælge, og hvad skal du som investor gøre dig af overvejelser, når du tilrettelægger dine investeringer fremadrettet? Disse spørgsmål er blandt dem, der vil blive belyst på webinaret.

Se webinar

2017

Når afdragsfriheden på dit lån udløber, er der som udgangspunkt flere muligheder. Hvad der er bedst for din situation afhænger af din økonomi og fremtidsplaner.

Se webinar

Drømmer du om en feriebolig? Vi giver dig et indblik i, hvordan en købsproces forløber i Frankrig og Spanien.

Se webinar

Skal du købe ny bolig nu eller inden for den nærmeste fremtid? At købe bolig, er en spændende periode i ens liv – men også en stor udfordring.

Se webinar