Webinaroversigt

Nykredit holder løbende webinarer om aktuelle og relevante emner. Nedenfor kan du se en oversigt over alle webinarer, som er afholdt.

Bolig

Afholdt 11. januar 2018

Rentetilpasning

Se webinar om rentetilpasning, hvor vi stiller skarpt på den kommende rentetilpasning og fortæller om de alternativer, der er på markedet i øjeblikket.
Afholdt 11. januar 2018

Nyt 1,5% realkreditlån giver nye muligheder

Det lave renteniveau har åbnet for et helt nyt 30-årigt fastforrentet lån med en rente på blot 1,5%. Det giver nye muligheder for dig som boligejer.
Afholdt 5. oktober 2017

Udløb af afdragsfrihed

Når afdragsfriheden på dit lån udløber, er der som udgangspunkt flere muligheder. Hvad der er bedst for din situation afhænger af din økonomi og fremtidsplaner.
Afholdt 5. oktober 2017

Har du det rigtige lån i din bolig?

Du skal inden udgangen af oktober tage stilling til, om du vil beholde dit nuværende realkreditlån eller ændre de. Se med når Nykredit fortæller om fordele og muligheder ved forskellige lånetyper.
Afholdt 8. juni 2017

Forældrekøb

Går du med tanker om at hjælpe dit barn med en bolig? Nykredit, Nybolig og PwC stiller skaprt på finansiering, skat og bolig i forbindelse med forældrekøb.
Afholdt 27. april 2017

Køb sommerhus i Danmark

Nykredit og Nybolig fortæller om lånemuligheder, købsprocessen, sommerhusregler og giver gode råd til at finde det rigtige sommerhus.
Afholdt 27. april 2017

Boligkøb i Frankrig eller Spanien

Drømmer du om en feriebolig? Vi giver dig et indblik i, hvordan en købsproces forløber i Frankrig og Spanien.
Afholdt 6. april 2017

Boligkøb

Skal du købe ny bolig nu eller inden for den nærmeste fremtid? At købe bolig, er en spændende periode i ens liv – men også en stor udfordring.

Opsparing, investering og pension

Afholdt 9. januar 2018

Hvad betyder ændringer på pensionsområdet for dig?

Lige før jul vedtog Folketinget et lovforslag, som får betydning for din pensionsordning. Se med, når Nykredit gennemgår ændringerne og deres betydning for dig.
Afholdt 27. februar 2018

Arv, testamente og pension

Nykredit og Advokat Anja Cordes stiller skarpt på arveloven, deling af pensioner, samt hvilke konsekvenser loven har for gifte/samlevende både ved skilsmisse og dødsfald.
Afholdt d. 21. marts 2018

Urolige markeder – hvad betyder det for dig som investor?

Hvad er op og ned, er det en god ide at sælge, og hvad skal du som investor gøre dig af overvejelser, når du tilrettelægger dine investeringer fremadrettet? Disse spørgsmål er blandt dem, der vil blive belyst på webinaret.

Erhverv

Afholdt 31. maj 2017

Forretningsmodel

Nykredit og Nils Wegener fra 360● Sprint gennemgår et værktøj, som på én enkelt side viser din forretningsmodel og skaber overblik over sammenhænge i din virksomhed.