Manager Selection

I Nykredit Asset Management fokuserer vi på vores kernekompentencer inden for aktie- og obligationsforvaltning. Til de øvrige specialiserede områder samarbejder vi med eksterne samarbejdspartnere. Udvælgelsen af samarbejdspartnerne foregår i Manager Selection-afdelingen.

Manager Selection står for udvælgelsesprocessen

Den dybdegående og detaljerede analyseproces gennemgår mange faser, herunder vurdering af de eksterne samarbejdspartneres ”forretningsmodel” og opnåede resultater. Men det er altid Nykredits eget Manager Selection-team, som analyserer short listen, foretager due dilligence og udvælger den fremtidige samarbejdspartner. Ingen kapitalforvalter tilføjes vores platform, før end vi har foretaget en grundig due diligence af deres forretning. Endvidere har vi en unik mulighed for at følge kapitalforvalterne tæt via efterfølgende data for forvalternes handler og beholdninger. 

De bedste kapitalforvaltere på verdensplan

Når vi skal finde en ny kapitalforvalter, afsøger vi ikke kun markedet herhjemme, men også internationalt. Derved sikrer vi, at vores samarbejdspartnere er blandt de absolut bedste på markedet, så vi kan tilbyde vores investorer de bedst mulige afkast. Da vi samtidig investerer for flere kunder på én gang, sikrer vi vores kunder en konkurrencedygtig pris, som ellers ville være svær at opnå.

Rådgivning

Vi tilbyder vores kunder rådgivning om, hvad man skal være opmærksom på i udvælgelsen af kapitalforvaltere – fx due dilligence.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om vores rådgivning.

Vores produkter

Vi har erkendt, at vi ikke mestrer alle investeringsdiscipliner til perfektion. Derfor samarbejder vi med en række uafhængige kapitalforvaltere, som vi mener, er de bedste på deres område – og tilbyder en række investeringsprodukter via Multi Manager Invest.

Team

Manager Selection

Porteføljer i Nykredit sammensættes ikke kun af Nykredit-produkter, men af de bedste inden for hver enkelt disciplin. Vi har dedikeret betydelige ressourcer til Manager Selection til dette område.
Se teamet