Skal du købe eller sælge din praksis/klinik?

Det er et stort skridt at gå selvstændigt. Hvilken beliggenhed skal du vælge? Hvordan er patientsammensætningen? Skal du samarbejde med andre eller gøre det alene?

Det er blot et par af de overvejelser, du bør gøre dig, før du tager stilling til finansiering af både købet, den daglige drift og meget andet.

Det samme gælder, hvis du overvejer at sælge. Hvad er målet med salget? Hvornår det skal ske? Og hvordan bliver din praksis/klinik gjort klar til at blive sat til salg, så du kan optimere prisen og sikre en god overgang for patienter og personale?

Vi er din sparringspartner

Vi kender alle spørgsmålene og kan sammen med dig hjælpe til med at finde de bedste svar. Vi er din sparringspartner gennem hele processen – uanset om du skal købe eller sælge – og vi gør en dyd ud af at sikre, at du træffer de beslutninger, der er mest rigtige for lige netop dig.

Vores rådgivere er specialuddannede inden for den primære sundhedssektor og rådgiver om økonomien i din praksis/klinik. Det giver mulighed for at skabe synergi på tværs og ikke blot finde løsninger, der er optimale set med virksomhedsøjne, men som også er i harmoni med privatøkonomien.

Skal du sælge, står vores formuespecialister desuden klar med hjælp til at planlægge overgangen fra virksomhedsøkonomi til privatøkonomi, så du får en god start på næste livsfase.

Vil du vide mere?

I Nykredit får du en stærk sparringspartner. Vi har specialuddannede rådgivere til at rådgive inden for sundhedssektoren. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte en af vores specialuddannede rådgivere i dit område.

Region Rådgiver Telefon
Hele landet

Annette Plesner Steenstrup

Faglig koordinator

44 55 98 89
Nord- og Midjylland

Jeanette Bramsen

Per Sunesen

44 55 41 05

44 55 43 04

Århus Maria Markvardesen 44 55 61 64
Syddamark Maria Chemnitz  44 55 31 62
Sjælland Kim Kyhnauv 44 55 32 21
København

Lars Møller Michaelsen

Casper Steen Sørensen

44 55 42 65

44 55 22 01

Kom godt videre