Nykredit Portefølje Administration

Hvorfor vælge Nykredit Portefølje Administration?

Ved at vælge Nykredit Portefølje Administration opnår I en effektiv og fleksibel administrationsløsning med kundeservice på et højt niveau, hvor vi tilbyder en vifte af muligheder, der kan være med til at udvikle jer og jeres produkter. I dag samarbejder vi med en række af de største danske pensionsselskaber og en række specialiserede danske kapitalforvaltere. Ved at indgå i et samarbejde med Nykredit Portefølje Administration bliver I en del af et partnerskab, hvor vi udvikler os sammen, og hvor vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop jeres behov. 

Frihed til at vælge, frigørelse af ressourcer og et sikkert valg

Vi kan tilbyde en løsning, der er omgærdet af egne kontroller og eksterne tilsyn fra bl.a. Finanstilsynet, hvilket gør, at I som kunde hos Nykredit Portefølje Administration opnår tryghed og sikkerhed for, at jeres investeringer løbende overvåges i forhold til lovgivning og investeringsretningslinjer. Vi ønsker, at I kan se Nykredit Portefølje Administration som en naturlig forlængelse af jeres egen organisation, hvor I som kunde vil drage fordel af at vi blev etableret i 1993 og derfor har mange års erfaring.

Nøgletal for Nykredit Portefølje Administration

1.000 mia. DKK
under administration
95%
STP-grad
75.000
udsendte rapporter

Kompetent administration

Frihed til at vælge

Vores styrke er vores kunders behov. Vi er lokale, men giver adgang til verden med vores åbne, uafhængige arkitektur. Vi samarbejder bl.a. med mere end 8 lokale og globale depotbanker (hvoraf nogle er de største i verden) og er i daglig kontakt med mere end 100 lokale og internationale kapitalforvaltere. Derudover udvikler vi løbende vores forretning med de nyeste investeringsprodukter i samarbejde med vores kunder.

Læs mere

Frigørelse af ressourcer

Ved at vælge Nykredit Portefølje Administration vil I opleve, at investeringsforvaltningen ikke er ressourcekrævende for jer. Det er muligt med en betydelig frigørelse af ressourcer i eget selskab fra fx back office til front office. Vi tilbyder en totalløsning, hvor den samlede formue administreres hos os med tværgående compliance, risikostyring og rapportering.

Læs mere

Et sikkert valg

Nykredit Portefølje Administration er det sikre valg. Vi er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF. Foreningsadministration er vores eneste forretningsområde. Vores egen dedikerede juridiske afdeling er involveret i kontraktforhandlinger, mens vores selvstændige risikoteam og compliance-team er med til at skabe tryghed omkring jeres investeringer.

Læs mere

Om Nykredit Portefølje Administration

Nykredit Portefølje Administration er et 100%-ejet datterselskab af Nykredit Bank A/S og er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF. Vi fokuserer på foreningsadministration, da det er vores eneste forretningsområde.

Nykredit Portefølje Administration blev etableret i 1993 og består af 150 medarbejdere, som varetager middle og back office-funktioner tilknyttet administration af såvel kapitalforeninger som investeringsforeninger. 

Læs mere om Nykredit Portefølje Administration

Kort om os

40
kunder
150
medarbejdere
110
kapitalforvaltere

Relevante links

Nedenfor finder du en række relevante links for Nykredit Portefølje Administration til offentlige myndigheder, Luxembourg-løsninger, investeringsfonde i Nykredit-familien og vores tilgang til ansvarlige investeringer.

Kontakt

Client Management

Jakob Niss Arfelt

Head of Portfolio & Project Management

Telefon: +45 44 55 90 69

Mail: JNA@nykredit.dk

Wadih Khalil

Head of Client Management

Telefon: +45 44 55 91 58

Mail: wk@nykredit.dk

Kin Lam

Senior Client Manager

Telefon: +45 44 55 91 82

Mail: KINL@nykredit.dk

Maria Sofie Hansen

Client Manager

Telefon: +45 44 55 91 87

Mail: MSOF@nykredit.dk

Management

Erling Skorstad

CEO, Nykredit Portefølje Administration

Regnar Lykou

CFO, Finance, Accounting, Operations, Risk Management & Tax.

Tage Fabrin-Brasted

Managing Director, Regulation

KLAGEANSVARLIG

David Sander Hjortsø

Underdirektør, Wealth Legal