Nykredit KøberRådgivning

At skifte bolig er en stor beslutning. Et boligkøb fører et utal af praktiske opgaver, små og store beslutninger og økonomiske beregninger med sig. De fleste flytter kun få gange i deres liv, så den praktiske erfaring er ofte begrænset, og det kan være svært at bevare det store overblik.

Nykredit KøberRådgivning hjælper dig gennem hele processen. Lige fra de første beregninger på økonomi og muligheder til du står med nøglerne i hånden til dit nye hjem. Vi har med andre ord samlet al rådgivning, du behøver i forbindelse med dit boligskifte, ét sted.

KøberRådgivning - dine muligheder

Når du skifter bolig, skal du normalt kontakte både ejendomsmægler, realkreditinstitut, advokat, bank og måske også en byggeteknisk konsulent. 

Basis

  • Boligkøbsramme. Så meget kan du købe for.
  • Finansiel rådgivning i forbindelse med køb.

KøberRådgivning* - 10.995 kr.

  • Introduktionsmøde
  • 1 x Sambesøg med mægler
  • 1 x BoligkøbsEftersyn
  • PrisTjek
  • Juridisk dokumentgennemgang
  • Skøde og refusion

* KøberRådgivning leveres i samarbejde med Nybolig og Estate og er en tilkøbspakke for kunder i Nykredit BoligBank. Prisen på 10.995 kr. forudsætter, at boligfinansieringen sker gennem Nykredit.

Det hele i én pakke

Når du skifter bolig, skal du normalt kontakte både ejendomsmægler, realkreditinstitut, advokat, bank og måske også en byggeteknisk konsulent. Vælger du KøberRådgivning via Nykredit, kan du få det hele i én samlet pakke. En KøberRådgiver er en certificeret mægler fra Estate eller Nybolig, der sammen med din rådgiver fra Nykredit og en bygningssagkyndig fra NRGi hjælper dig sikkert igennem dit boligkøb. 

1. Boligkøbsramme

Vi regner på, hvad der er realistisk at købe bolig for, når hverdagen også skal hænge sammen. Du får en Boligkøbsramme, så du kender det prisniveau, du kan købe bolig for.

2. Finansiel rådgivning

Uanset om du vælger KøberRådgivning til eller ej, står din Nykredit rådgiver til rådighed med finansiel rådgivning, når du skal købe bolig.

3. Introduktionsmøde til KøberRådgivning

Din KøberRådgivning giver dig overblik over boligkøbsforløbet og hjælper med at afklare dine behov og ønsker for en ny bolig.

4. Sambesøg

Når du har fundet drømmeboligen, har du mulighed for at tage din KøberRådgiver med på sambesøg. KøberRådgiveren tager med ud og kigger på én bolig og hjælper dig med at vurdere boligens pris, beliggenhed og muligheder.

5. PrisTjek

Din KøberRådgiver hjælper dig med tjekke prisniveauet på én eller flere af dine drømmeboliger. Når du vil byde på en konkret bolig, hjælper din KøberRådgiver dig også med at vurdere den rigtige pris.

6. BoligkøbsEftersyn

Med et BoligkøbsEftersyn vil en bygningssagkyndig fra NRGi gennemgå boligens rapporter sammen med dig fx energimærket og tilstandsrapporten. Samtidig vil han guide dig i prioriteringen af eventuelle ombygninger eller forbedringer af boligen.

7. Juridisk dokumentgennemgang

Når du har besluttet dig for at købe drømmeboligen, foretager din KøberRådgiver en fuld juridisk gennemgang af handlens dokumenter. Det er din garanti for, at alle handlens juridiske forhold belyses. Du bliver gjort opmærksom på eventuelle ændringer eller betingelser, der bør tages forbehold for i købsaftalen.

8. Skøde og refusion

Din KøberRådgiver udarbejder de lovpligtige papirer, herunder skøde, tinglysning og refusionsopgørelse. Såfremt sælger står for berigtigelsen, sørger KøberRådgiveren i stedet for gennemlæsning af dokumenterne og er dermed din garanti for, at alt er angivet korrekt i de endelige og afsluttende dokumenter.

Kom godt videre