Cille får KundeRabat

Netop nu får 125.000 kunder i Nykredit KundeRabat. En af dem er Cille Fjord i Odense, og hende kan du møde i en landsdækkende kampagne. Vi synes nemlig, at så mange som muligt skal vide, at de som kunder i foreningsejet Nykredit kan få nogle særlige ForeningsFordele, hvis de samler deres økonomi hos os. En af dem er KundeRabatten.

I januar 2023 udbetaler vi årets KundeRabat. En rabat på udvalgte gebyrer, som du betaler til os i løbet af et år.

Og selvom det ikke er første gang, vi sender KundeRabat til kunderne, kommer det stadig som en overraskelse for mange. Det gjorde det også for Cille Fjord, som du kan møde i vores landsdækkende kampagne, der netop skal sørge for, at flere kender til KundeRabat.

Bor du i Odense, kender du måske allerede Cille. Det kan også være, du som mange andre følger hende på Instagram. Og ellers kan du læse mere om hende her.

Bag om Cille Fjord: Iværksætter, influencer og caféejer

For nogle er hun mest kendt som influenceren, der taler åbent om sårbarheden i at få en fødselsdepression. I Odense er hun et kendt ansigt som medindehaver af to populære cafeer, som hun driver med sine søstre. Privat har hun lært at stå ved, hvem hun er, og træffe de nødvendige beslutninger – også selvom de strider mod normen.

Cille Fjord er 29 år og har i fire år drevet to cafeer sammen med sine to yngre søstre. Men det lå ikke i kortene, at hun skulle være caféejer. For fire år siden var hun godt i gang med jurastudiet og manglede kun at skrive sit speciale. Men hendes prioriteter ændrede sig, da hun fik sin første søn, og da hendes søstre ville starte en café, sagde Cille med det samme ja til at være med og lagde advokatfremtiden på hylden.

Nogle gange ved man bare, at det er det rigtige,” siger Cille. ”Jeg havde en svær start på mor-livet, og jeg kunne mærker normerne, der sagde, at jeg skulle have en uddannelse, før jeg kunne blive til noget. Men jeg var ikke lykkelig, så jeg sadlede om. Det er vigtigt at stå ved den, man er.”

Huset er hendes forsikring

To caféer og to børn senere var der stadig fuld fart på hverdagen, men det var også på tide at flytte i noget større. Det er et år siden, at Cille og hendes mand Christian fandt deres drømmehus, der skulle danne rammen om deres egen lille familie. Alt, de manglede, var et lån.

Det er svært at få bevilget lån som selvstændig. De fleste banker betragter en som en ustabil spiller. I sidste ende var det Nykredit, der gjorde det umulige muligt. De havde forståelse for vores forretning og situationen. De så det ikke så sort/hvidt, og de gav os mange muligheder for at få skruet økonomien sammen. Det var en vildt god proces,” fortæller Cille.

Som iværksætter i usikre tider er boligen ikke bare en fast base, men også en opsparing og en forsikring for Cille.

Det betyder noget for mig, at jeg selv ejer mit eget hus. Hvis jeg ikke har et job i morgen, kan jeg sælge huset,” siger Cille. Og man er ikke i tvivl om, at hun vil gøre det uden at tøve. Hun gør, hvad der skal til, for at få livet til at hænge sammen.

KundeRabat – det betyder noget

Måske er det hendes stærke familiebånd, der gør, at Cille også har en klar holdning til andre fællesskaber. For hende betyder det noget, at Nykredit er foreningsejet, og at hun får penge tilbage i KundeRabat. Rabatten kan gives, fordi Nykredit er ejet af en forening af kunder, nemlig Forenet Kredit.

Det betyder noget at være en del af et fællesskab. Jeg har følelsen af, at vi bliver set og hørt som kunder.”

Hvad er KundeRabat?

KundeRabat er en rabat på udvalgte gebyrer, du har betalt til Nykredit i løbet af året, hvis du har samlet din økonomi og din boligfinansiering hos os. Det kan fx være rabat på gebyret på dit betalingskort eller rabat på nogle af de omkostninger, du har haft, hvis du – som mange andre - har lagt realkreditlån om i 2022.  Det er bare én af flere ForeningsFordele, vi kan tilbyde vores kunder, fordi vi er ejet af en forening – Forenet Kredit.

Læs mere om ForeningsFordele.

Bliv klogere på ForeningsFordele