Måden du sparer op til pension på skal måske til at gentænkes

I en verden, hvor alt bliver billigere, men befolkningen samtidig lever længere, skal en ting som pensionsopsparing gentænkes. Sådan var et af budskaberne på konferencen Exponential Finance i New York i starten af juni måned. Det fortæller Lotte Månsson, underdirektør i Nykredit Markets, som var med på konferencen. Hør også, hvordan den teknologiske udvikling ifølge en af talerne på konferencen vil påvirke huspriserne. Og så boomer markedet for sikkerhed mod cyberkriminalitet. Hør hvad det betyder for dig som investor og privatperson.

Relaterede Artikler

Økonomi | 5 min

De lovede os flyvende biler...

Den teknologiske udvikling er eksponentiel. Men hvad betyder det, og hvordan investerer man i en verden, der forandrer sig med accelererende hastighed? Nykredits Lotte Månsson har været til fremtidskonference i New York.
Økonomi | 13 min

Nykredit søger inspiration i New York til fremtidige investeringer

Underdirektør Lotte Måsson fra Nykredit Markets er i NY på konferencen Exponential Finance. Hør, hvorfor teknologi og kunstig intelligens er relevant for virksomheder og råvarer i ugens podcast.
Økonomi | 4 min

2. halvår byder på Yellen, Grillo og Kina

I dag er første arbejdsdag i 2. halvår 2017 – en god anledning til at se på, hvilke temaer der vil præge investeringsmarkederne i resten af året.