Sådan kommer du i gang med at investere | #1 Hvornår kan det være en god idé at begynde?

Hvordan kommer man egentlig i gang med at investere? Det spørgsmål vil Nykredit Investor Insights besvare i en ny podcast-serie.

Vi har til formålet allieret os med Mette Rumler, der er seniorformuerådgiver i Nykredit og gennem 25 år har beskæftiget sig med formue og investering. I første afsnit kommer vi ind på, hvorfor man skal interessere sig for investering, hvem det er relevant for, og så hører vi Mette Rumlers svar på den bekymring, som vi ved, holder nogen fra at investere: at de er bange for at tabe penge.

Relaterede Artikler

Formue | 16 min

Kinas gigantiske genstart efter corona: Sådan er det gået

I december forsvandt Kinas barske corona-restriktioner lige pludselig. Men er farvel til nultolerancen overfor corona nok til at booste Kinas økonomi – og dermed Europa og Danmarks? Lyt med, når Nykredits chefstrateg Frederik Engholm gør status.
Formue | 15 min

Udsigt til recession holder Nykredits sektorstrategi i defensiven

Hvilken strategi skal man lægge for aktiebeholdningen, når renterne flader ud og fokus på inflation skifter til bekymring for recession? Senioranalytiker i Nykredit Frederik Romedahl Poulsen giver svarene i denne podcast.
Formue | 22 min

ECB og den europæiske økonomi i 2023: Tre skarpe til chefstrategen

Hvad sker der med inflationen? Hvor sender ECB renten hen? Og er det overhovedet værd at se på Europa som investeringsmulighed i 2023? Chefstrateg Frederik Engholm tager et kig i krystalkuglen. Lyt med her.