Sådan kommer du i gang med at investere | #2 Hvem er du som person?

Hvordan forløber det første rådgivningsmøde, når man vil i gang med at investere? Det kigger vi på i andet afsnit af vores podcast-serie, hvor vi går ind i hele processen med, hvordan investering egentlig foregår.

Hør blandt andet, hvad begreber som involveringsgrad, formuecirklen og rebalancering betyder, og hvorfor de er relevante.

Relaterede Artikler

Formue | 16 min

Kinas gigantiske genstart efter corona: Sådan er det gået

I december forsvandt Kinas barske corona-restriktioner lige pludselig. Men er farvel til nultolerancen overfor corona nok til at booste Kinas økonomi – og dermed Europa og Danmarks? Lyt med, når Nykredits chefstrateg Frederik Engholm gør status.
Formue | 15 min

Udsigt til recession holder Nykredits sektorstrategi i defensiven

Hvilken strategi skal man lægge for aktiebeholdningen, når renterne flader ud og fokus på inflation skifter til bekymring for recession? Senioranalytiker i Nykredit Frederik Romedahl Poulsen giver svarene i denne podcast.
Formue | 22 min

ECB og den europæiske økonomi i 2023: Tre skarpe til chefstrategen

Hvad sker der med inflationen? Hvor sender ECB renten hen? Og er det overhovedet værd at se på Europa som investeringsmulighed i 2023? Chefstrateg Frederik Engholm tager et kig i krystalkuglen. Lyt med her.