Sådan kommer du i gang med at investere | #3 Hvem er du som investor?

I tredje afsnit af serien om, hvordan du kommer i gang med at investere, kan du høre, hvordan seniorformuerådgiver Mette Rumler finder ud af, hvordan folk er som investorer.

Herunder handler det om, hvordan man kan tilgodese evt. særlige ønsker om at investere fx bæredygtigt. Du kan også møde en af chefporteføljeforvalterne, der styrer fonden Nykredit Invest Danske Aktier.

Relaterede Artikler

Formue | 16 min

Kinas gigantiske genstart efter corona: Sådan er det gået

I december forsvandt Kinas barske corona-restriktioner lige pludselig. Men er farvel til nultolerancen overfor corona nok til at booste Kinas økonomi – og dermed Europa og Danmarks? Lyt med, når Nykredits chefstrateg Frederik Engholm gør status.
Formue | 15 min

Udsigt til recession holder Nykredits sektorstrategi i defensiven

Hvilken strategi skal man lægge for aktiebeholdningen, når renterne flader ud og fokus på inflation skifter til bekymring for recession? Senioranalytiker i Nykredit Frederik Romedahl Poulsen giver svarene i denne podcast.
Formue | 22 min

ECB og den europæiske økonomi i 2023: Tre skarpe til chefstrategen

Hvad sker der med inflationen? Hvor sender ECB renten hen? Og er det overhovedet værd at se på Europa som investeringsmulighed i 2023? Chefstrateg Frederik Engholm tager et kig i krystalkuglen. Lyt med her.