Forstå markedsuroen – er der en korrektion på vej?

Svigtende nøgletal fra især USA og Kina har sendt aktier ned, men nogle af de risici, der kunne ligge i markedet, er allerede kendte, og derfor forventer chefstrateg, Frederik Engholm, ikke, at nedturen vil fortsætte.

Relaterede Artikler

Investeringsmarkeder | 25 min

Engholm i Washington med eksklusiv adgang til eksperter

Frederik Engholm er med på en linje fra Washington, hvor han er ovre for at deltage i IMF (Den Internationale Valutafond) og Verdensbankens store forårsmøde. Her har Nykredits chefstrateg blandt andet særlig adgang til forskellige topfolk, der kan give inspiration til hans arbejde, herunder nye investeringsmuligheder.
Investeringsmarkeder | 21 min

Optimisme efter rentemøder, men pas på mulig aktieboble

Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, afkoder centralbankernes og markedets signaler. Hør hvilke forventninger han har til fremtiden, inklusive hvor renten ligger henne, når året er omme, og om AI-hypen er ved at føre os ind i en ny aktieboble.
Investeringsmarkeder | 3 min

Den hellige treenighed: Sådan påvirker de tre vigtigste nøgletal aktiemarkedet

Som investor bliver man præsenteret for et hav af forskellige nøgletal. Men hvilke er egentlig de vigtigste, og hvad betyder de for markedet og dermed for dig som investor? Chefstrateg i Nykredit, Klaus Dalsgaard, gennemgår i denne video ’Den hellige treenighed’ - væksten, inflationen og renten - og hvordan de hænger sammen.